tiistai 3. joulukuuta 2013

Gray Sweater

En ole todellakaan mikään villapaita tyttö. Tuntuu että kaikki vuoron perään hehkuttavat kuinka on ihanaa talvi tulee ja saa kääriytyä lämpimiin neuleisiin. Itseäni koko ajatus lähinnä kammotti. Joka vuosi olen ostanut jonkun sellaisen halppisneuleen ja kuvitellut sen muuttavan käsitystäni siitä etteivätkö neuleet olisi ihania. (ei näin) Nytpä siis talven tullessa raivasin vaatehuoneestani joka ikisen pilalle venähtäneen neuleen eikä jäljelle jäänyt enää montaakaan käyttökelpoista. Rupesin lueskelemaan lattialla lojuvien neuleiden tuoteselosteita ja tajusin että mitä materiaalia nämä kaikki sisältävät suurimmaksi osaksi. Miksi olenkaan ikinä maksanut tällaisista senttiiäkään vaikka tiedän ihan hyvin että ne eivät tule kestämään käyttöä eikä pesua. Todellisuudessa olen siis maksanut jo omaisuuden ainakin kymmenestä huonosta kun olisin voinut satsata kahteen tai kolmeen oikeasti laadukkaaseen yksilöön. 


Niinpä ryhdyin tuumasta toimeen ja pistin Zalandolta tilaukseen harmaan kasmirneuleen toivoen että tämä olisi nyt se etsimäni kiva, laadukas yksilö. Odotin pakettia suurin odotuksin ja voi kyllä!! Nyt osui ja upposi täysin. Usein tämän kaltaisilla hintaa on yli sata euroa. Tälle hintaa jäi kuitenkin alle 55 euroa, joka ei siis mielestäni ole mikään ihan suolainen hinta siihen nähden että neule on 50% kasmiria. Näin jälkeenpäin H&M kuvastossa huomasin myös kasmirneuleita mutta itse sain tämän halvemmalla mitä sieltä. Oli hieman yllätys sillä ei tullut ensimmäisenä mieleen että sieltä kannattaisi etsimään lähteä. Never say never. 

Tämä super pehmeä neule on kuin liimaantunut ylleni huomaamatta. Ja tulee olemaan ehdottomasti tämän talven käytetyimpiä vaatekappaleitani. (vakavasti harkitsen jo ehkä toisen hankkimista, hihi) Innoissani olenkin suunnitellut jos jonkin moisia juttuja neuleen kanssa ja yksi suosikki yhdistelmistäni on neule ja statement koru. Tarpeeksi arkinen mutta silti siinä on sitä jotain. Alla olevassa kuvassa näkyvä koru on uusin tulookkaani joka on peräisin Glitteristä


Mitä tähän nyt sitten muuta sanoa kuin että, olen ollut hyvin tyytyväinen ostokseeni! Ainoat miinukset mitä keksin tähän hätään ovat se että neuleen peseminen ei ole ihan mikään yksinkertainen operaatio. Toisaalta talvella tuulettaminen on kannattavin vaihtoehto pakkasella muutenkin joten ei "turhaan" tule pestyä, paisti jos kokonaisen teekupillisen päälleni kaadan. Ja toinen on että olen huomannut vähän nukkaantumista niissä kriittisissä kohdissa kuten helma ja kainalot mutta onneksi siihenkin on konstinsa, jonka voisin täälläkin jossain kohtaa jakaa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)