perjantai 20. joulukuuta 2013

New Esprit Shirt

Syksyn (ja alku talven) aikana on tullut ostettua hyvin vähän mitään. Sillä olen yrittänyt ihan rankalla kädellä kaapia kaiken epäolennaisen pois vaatehuoneesta ja etsinyt vain joitain tiettyjä vaatekappaleita. Yleensä kun etsimällä etsii ei oikeaa kohdalle heti osukkaan. Näinhän se on. Jotenka lähinnä vain kamalimmat talvella tarvittavat puuttuvat palaset olen yritetty hankkia. Ja muita pitää silmällä josko kohdalle oikea sattuisi.

Yksi pakollinen tarve oli kaulus paita, jota en siinä haluamassani muodossa eli missään vaaleassa värissä lainkaan enää omista. Ja nyt sellainen sitten löytyi niin vahingossa kuin vahinko vaan voi olla. Viime sunnuntaiselta Sokoksen reissulla, josta siis lähdettiin vain pöytäliinaa ostamaan. Mukaan tarttui kuitenkin niin kynttilöitä, joulu koristeita, tyynynpäällisiä, alusvaateita kuin tämä pidemmän aikaa etsikelemäni kaulus paita. Ja mikä parasta vielä -30% ale tarralla varustettuna!! 
Kaulus paidassa on ihanina yksityiskohtina samettiset paikat kyynerpäissä. Hian suissa on metalliset napit ja sisäpuolelta löytyy myös tätä kyseistä sametti kangasta. Kaapista löytyy jo entuudestaan joitakin Espritin vaatteita, joten ostin paidan sovittamatta. (hyi minua niin ei ikinään saisi tehdä) Luojan kiitos koko oli justiinsa eikä melkein sopiva! Sillä pelkäsin että etupuolelta paita olisin liian lyhyt. Ja eihän noita alennus juttuja yleensäkään saa palautettua. 

Tätä tullaan varmasti näkemään päälläni tulevan talven aikana hyvinkin paljon! Muutamia kertoja se on ylläni jo ollutkin yhditettynä harmaaseen kasmir neuleeseen ja saappaisiin. Voipi olla että seuraavaksi väsään jonkinlaisen inspiraatio kollaasin talvi kauden pukeutumisesta. Sellaisista jutuista joista tykkään ja joita vielä olen vailla. Ja todellakin sielä näkyy tämä jo käytössä ollut kauluspaita-kasmir neule yhdistelmä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)