torstai 30. tammikuuta 2014

Winter outfits- talvikauden asuja

Kokosin muutamaan kollaasiin talvella käyttämiäni perus asuja, jotka ovat muutamia yksityiskohtia lukuunomattamatta melko samanlaisia omieni kanssa. Niitä vaan ei ole tässä pahemmin päästy ikuistelemaan oikeiksi kuviksi, mutta eiköhän sekin tässä pian korjaannu. Joten tälla kertaa esitellään asuja näin :) ps. näiden tekeminen on myös aikas koukuttavaa puuhaa ;) 


Winter outfit with boots

Olen jotenkin ihastunut tässä talven mittaan mustan ja harmaan comboon. Ennen se on aina ollut 
musta valkoinen tai musta ja ruskea. Kaikki kuitenkin alkoi kun ostin harmaan kivalla tupsulla varustetun pipon Stockmannilta lokakuussa. Sitten tulikin huivi ja koukussa ollaan!


parka outfit


Töihin mennessä vaivaudun hyvin harvoin pukemaan mitään sen ihmellisempää päälleni ellen ole suoraan töistä jonkin menossa. Talvella palelevia varpaita lämmitää useasti Uggit ja päälle heitän  Luhdan vihreän värisen parka takin. Mukana kulkee päivästä toiseen ruskea Michael Korsin Jet Set Travel, jonne mahtuu siis aivan kaikki tavarani eväistä salivaatteihin. Kädessä joka asun pelastaja kultainen kello. Ilman kelloa on jotenkin todella alaston olo. Sekä tähän asuun otin myös esille Dimaccin nahkaisen käsikorun jonka hankkimista suunnittelini itselleni jo joulu lahjaksi, mutta sillä kertaa se jäi odottamaan seuraavaa sopivaa hetkeä... Tämä ja kello voi mikä yhdistelmä!Nyt viikonloppuna olisi tiedossa yhdet jos toisetkin juhlallisuudet. Tässä voisi olla melko identtinen asu siitä millaisessa vaatetuksessa olisin liikenteeseen lähdössä. Vaikka varsinainen pikkujoulukausi onkin jo ohi, kuuluvat paljetit mielestäni edhottomasti jokatapauksessa talviseen juhlapukeutumiseen. Ja nyt kun vihdosta viimein alesta kysyisen vaatekappaleen itselleni todentotta nappasin, pääsen heti sitä testaamaan ihan tositoimissa! Hame on itsessään jo näyttävä elementti ettei mielestäni mitään koruja välttämättä tarvita lainkaan. Ehkä vain jotkut kivat korvikset korviin ja punaa huuliin!

                                 Mitäs mieltä olette, onko joku näistä erityisesti mieleen? :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)