tiistai 4. helmikuuta 2014

Spring Wishlist

Kauhukseni tässä huomasin että mennään jo helmikuun ensimmäisiä päiviä. Kaikki parhaat on alennusmyynnestä viety päältä ja ne alkavat lähenemään loppuaan. Täälä koti Suomessa ole lainkaan ennättänyt kunnolla alennusmyynneille. Mutta haittaako tuo sitten niinkään. Alen loppu tarkoittaa myös luonnollisti sitä, että uutta tavaraa alkaa tulla pikku hiljaa tilalle! Kevät alkaa siis olla jo ihan pikkasen lähempänä. Nyt olisi korkea aika pakkas säistä huolimatta herätä talvi unilta ja alkaa pohtia materiaali haaveita tulevalle vuodelle ja etenkin kevättä ajatellen!

Spring Wishlist

Jo usean vuoden ajan on päälläni kulkenut musta hieman pidemmän mallinen Vero Modasta ostamani trenssi, joka kovasta käytöstä huolimatta on pysynyt kelpo kunnossa. Nyt olisi kuitenkin mielestäni aika sen rinnalle hankkia joku toinen yksilö. Ja koska ruskea ja beige ovat erittäin lähellä sydäntäni voisin loistavasti kuvitella tuon kaltaisen yksilön ylläni kevään ja alku kesän viileinä iltoina!

Varma kevään merkki talvitakin trenssiin vaihtamisen lisäksi on myös lämmin auringon paiste! Olen pohtinut josko sitä hankkisi tässä toiset kunnon arskat ja luopuisi aivan suosiolla ihan kaikista pilipali laseista. Vaikka usein kuulee että kannattaako sitä nyt ostaa mitään kalliita kun rikki menevät kuitenkin tai hukkuvat. Totuus kuitenkin on omalla kohdallani ainakin se, että mitä enemmän olen rahaa johonkin käyttänyt sitä parempaa huolta niistä pidän. Pätee niin laukkuihin huiveihin kuin kenkiinkin. Myös uusi huvi olisi hakusessa ja siihen aion nyt todellakin satsata.

Kenkä ihmisenä haaveenani on aina jotkut kengät. Kevättä ja tulevaa kesää ajatellen mielessäni on pyörinyt jo pidemmän aikaa yksi kenkä pari, Tory Burch Reva balleriinat. Näiden perään olen haikaillut jo viime kesästä lähtien mutten vieläkään ole raaskinut kyseisiä kaunokaisia kotiuttaa. Josko tänä kesänä kiristäisin hieman jostain kohtaa kukkaron nyörejä ja vihdosta viimeinen saisin kyseiset batsut omakseni! 

Listalla olisi myös farkku shortsit... Nämäkin on taas näitä teoriassa helppo homma mutta käytännössä aiheuttaa melkoista pään vaivaa. Otin nämä tähän jo nyt, sillä olen huomannut että nämä lähtevät käsistä yhtä nopeasti kuin bikinitkin kun niitä kauppoihin saapuu. Joten näiden etsinnän aloitan tänä vuonna ihan varmasti ajoissa eli justiinsa nyt! ;) 

Tälläisiä ovat haaveeni tällä kertaa. Onko jollain samankaltaisia haaveita vai jotain ihan muita? :)
Pystyn jo niin mielessäni kuvittelemaan kuinka Ray-Banit nenällä, Revat jalassa ja upouusi huivi tuulessa hulmuten, kävelen pitkin sulaneita katuja hymy korvissa! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)