tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sisustus haaveita

Sisustus haaveita

Keväällä sitä tekee mieli uudistaa niin vaatevarastoa, omaa yleisilmettään kuin vähän kotiakin. Kaikki tumma pois ja vaaleita sävyjä sekä valoa tilalle. Eilen polttelin tämän kevään varmasti viimeiset tuikkukynttilät ja nyt kaikki tuikkukipotkin siirretty kaapin perukoille odottelemaan ensi syksyä. Tasoilla olisi tyhjää tilaa ja niin kivaa ois saada edes pikkasen jotakin tilan täytettä ja kevään tuntua kotiinkin. Mieli on jo aivan liiankin keväinen!! Joten kokosin tänne nyt muutamia sisutukseen liittyviä haaveita ja hankinta listalla olevia juttuja. 

Tekstiilit on mielestäni sellaisia juttuja millä saa melko vähällä vaivalla muutettua heti ilmettä hieman eri suuntaan. Joten ensimmäisenä listallani ovatkin uudet tyynynpäälliset sekä verhot. Jouluisten verhojen lähdettyä ikkunalta ei ole oikeen ollut mitään mitä laittaa tilalle, joten olisi ehkä jo korkea aika hankkia uudet verhot. Ja verhoille kaveriksi tietty uudet tyynynpäälliset. Tällä hetkellä tyynyjä koristaa beiget ja harmaat päälliset. Kevääksi ja kesäksi olin mielessäni ajatellut jotain laivaston sinistä ja valkoista. Osuipa sitten sopivasti silmiin Stokkan kuvastosta että siellä olisi monenmoista Lexingtonin tyynynpäällistä tarjouksessa maaliskuun ajan!! *vinkvink*  Pitkään sellaisia ihailleena en enää edes keksi mitään tarpeeksi hyvää tekosyytä miksi sellaisia en itselleni hankkisi ;)

Yksi varma kevään merkki on valon määrän lisääntyminen, joka tarkoittaa että sitä voisi ostaa jonkun kivan kukkasen tai viherkasvin. Edelleen on ystävänpäivänä saamani kukkanen täysissä voimissaan joten enhän mää nyt aivan toivoton tapaus ole näiden kasvien kanssa ;) Kasvien lisäksi olisi sitten näitä mitä ei vaan ikinä saa aikaiseksi vaikka suurista jutuista ei puhutakkaan. Noi viinilasitkin on sellainen iäisyys juttu että huhhuh! Päiväpeitteen kanssa on ihan sama homma! Jos löytääkin jonkun kivan se on aina väärän kokoinen tai muuta. 

Viimeisimpänä mutten vähäisimpänä on pitkäaikainen haave nimittäin nojatuoli!! Voi kuinka ihanaa olisikaan käpertyä sellaisen nurkkaan katsomaan sarjoja, lukemaan lehtiä ja juomaan kuumaa kupillista! No ehkäpä sitten kun näiden aika on taas syksyllä niin saapuu nojatuolikan sille tarkoitettuun paikkaansa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)