sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

A Cape coat

Hiphei kotona ollaan! Hieman on maisemat eri kuin Lapissa, mutta odottakaas vaan muutama päivä niin taas sitä ollaan aivan keväisissä tunnelmissa. Uggit vaihtui kumppareihin ja makkaran mussuttaminen porkkanaan. Mukava myös palailla tänne blogin puolelle! Muutaman kerran kävin kurkistamassa mitä täällä on tapahtunut. Mutta nyt jatketaan mihin jäätiin! Pää pursuaa ideoita, joten innolla odottelen jo että pääsen niitä toteuttelemaan tänne.

Mutta palataanpas vielä edellisviikon perjantaihin muutaman kuvan verran. Nimittäin ettepä arvaa missä kengissä lähdinkään liikkeelle tuona kyseisenä iltana! Kyllä, baltsut jalassa! Eikä ollut meinaan aivan huono päätös, sillä sain kyydin kotoa kaupunkiin asti, joten ulkona ei ihan hirveästi tullut oltua! Aivan ihana vapauden tunne valtasi jalat kun sujautin balleriinat jalkaan ja hymy korvissa tuijottelin varpaitani. 

Kuitenkin baltsujen lisäksi miksi halusin näitä kuviakin ottaa oli tuo päälle valikoitunut viitta. Yksi ehdoton suosikki vaatekappaleeni! Tämä on blogin "teeman" mukaan yksi täydellisyyden palapelini palasia. Olen ostanut kyseisen viitan kolmisen vuotta sitten Portugalin lomalta alennusmyynneiltä. Pitkään pohdin viimeisenä iltana tämän ostamista, sillä viitan oston jälkeen rahaa jäi juuri sen verran että Suomen päässä pääsin bussilla lentokentältä kotiin, mutta kyllä kannatti! Ja katunut olisin varmasti ikuisesti. 

 En edes keksi mitään sopivia sanoja kuinka paljon tästä pidänkään!! Ruskeeta, nahkaa, paikkaa, nappia, oi että! Joten kuvat kertovat nyt puolestani. Kerta toisensa jälkeen tykkään tästä vaan enemmän ja enemmän!!!


Tämä on myös yksi niistä vaatekappaleista, (korkeiden korkojen lisäksi) joista yleensä tulee paljon kommenttia niin tutuilta kuin ihan tuntemattomiltakin. Hyvässä ja ei niin hyvässä. Nyt kuitenkin mielipiteitä saa jakaa täällä ihan luvan kanssa :) Onko joku muu joka tällaisille syttyy? Vai onko sellainen viitta sellainen juttu mitä ei päällensä voisi kuvitella pukea?  2 kommenttia:

  1. Hei sinä rakas ystäväni! Unohdan aina välillä sun blogin olemassaolon, mutta kyllä mulla vaan on niin tyylikäs ystävä <3 upea nainen! Pusipusi, rakkaudella Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen<3 tiedän että oot hengessä ihan täysillä mukana kaiken aikaa!! Jestas kun tuli ihan tippa linssiin tätä lukiessa :') love you<3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)