keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ale löytöni "Sulttaani pöksyt"

Ei ole kyllä tullut alennusmyynneillä käytyä sitten laisinkaan ja koko asian tajusin vasta nyt kun ne ovat jo oikeastaan loppuneet. Tasan yhden kerran pyörähdin puoli vahingossa ystävääni odotellessa viime viikolla H&M:llä ja sieltä teinkin sen ainoan tämän kesän alelöytöni, joka onkin osoittautunut todella mieleiseksi lisäksi vaatevarastoani. 


Kyseessä ovat jalassani komeilevat kuviolliset pantsit. Ihailin kyseisiä sisareni jalassa jo alku kesän Barceloonan reissulla, jossa kuitenkin näitä käytettiin yöhousuna (oi miksi?!?) Mutta nyt alennusmyyntien kautta nämä "sulttani pöksyiksi" nimetyt pantsit löysivät sitten tiensä myös minun kaappiini alle puoleen hintaan. Mun mielestä noi hapsut on kyllä hurjan valloittavat ja nämä on just niin kevyen kesäiset materiaalineen ja kuvioineet etteivät pistä muuta kuin hymyilemään :)      Paita/Primark, Pantsit/H&M, Laukku/Longchamp, Sandaalit/Primark, Kello/MK, Arskat/RayBan


Onko muut tehneet mieleisiä alelöytyjä? :)

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vitsi nuo housut on kivat, olisin ostanut itsekkin, mutta koot olivat jo menneet :( Kiva blogi muutekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä aivan huippu ihanat, kaikki kohdallaan :) Voi harmi kun ei löytynyt sulle kokoa. Itelläkin meinas käydä niin kun mietin liian kauvan mutta onneksi löysit yhdet väärään paikkaan joutuneet omaa kokoani! Toivottasti löytyy vielä jotkut muut vastaavanlaiset ;) Kiitos kommentistasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)