sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kierreponnari vinkkiä

Heippahei ja mukavaa sunnuntaita! Helsingistä on nyt kotiuduttu ja näin sunnuntain kunniaksi olisi tarjolla yksi kullanarvoinen kunnossapito vinkki, jonka haluan teidän kanssanne jakaa ;) Olette saattaneet huomata että itsehän olen vannoutunut näiden kierre/puhelinlankaponnareiden (miksikä niitä kukin haluaa kutsua) käyttäjä. Niinkuin on varmasti jo moni muukin. Edelleenkin pikkuruisen blogini historian luetuimpien postausten joukkoon kuuluu tämä ihkaensimmäisten joukossa ollut esittely näistä ihme pompuloista, jonka pääsee halutessaan kurkkaamaan tästä Tämän kiinnostuksen kyseisiä pompuloita kohtaa takia kyseinen vinkki voi tulla jollekulle ihan tarpeeseenkin.  

Nyt näin pidemmän yhtäjaksoisen käytön jälkeen olen tehnyt havainnon etteivät kovassa käytössä olevat pompulat palaudukaan samaan tahtiin aina siihen alkuperäismuotoonsa. Ja sekös sitten harmittaa kun ponnarista ei tulekkaan tarpeeksi kireä. Tähän pulmaan löytyy onneksi nopea ja helppo kotikonsti, jolla näistä ihme pompuloista tehdää hetkessä uuden veroisia. 

Ja ohjeuistus menee näin: 
Laita ponnari kahvikuppiin, keitä vettä ja kaada kiehuva vesi mukiin ponnarin päälle. Ja näin pompula palauttaa alkuperäisen muotonsa samantien. Malli pompulana toimi tällainen ohuempi invisibobble, mutta tämä tepsii myöskin erinomaisesti noihin glitterin paksumpiin versioihinkin, joita tuolla postauksessa esittelin :)

7 kommenttia:

 1. Kiitti vinkeistä, mäki ostin eilen näitä ponnareita. Ihan parhaita kun ei jää painaumia :) Sulla on ihana tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kiva kuulla että tämä oli hyödyllinen vinkki ja oot myös löytänyt nämä ponnarit ;) Ovat meinaan aivan parhaita ja oonkin lähes kokonaan luopunut noista tavallista, niitä käytän lähinnä vaan kampauksia tehdessä :) Kaunis kiitos vielä, hihi

   Poista
 2. Ootko muute facessa? Aattelin et vois lisää kaveriks jos haluat :) Ei tarvii tietty tätä julkaista jos et halua et näkyy kaikille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai tietty voit mutkin lisätä: marjaana hämäläinen pitäis löytyä :)

   Poista
  2. Sellanenkin löytyy tottakai kyllä. Laitoin sulle pyyntöä tulemaan! :)

   Poista
 3. Tää olikin hyödyllinen vinkki, kiitos!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että jätit kommenttia ja että koit vinkkini hyödylliseksi! Täytyypä jatkossakin muistaa vällillä vinkkailla tällaisiä ;) Aurinkoista viikonloppua sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)