perjantai 24. lokakuuta 2014

For a Weekend Getaway to Helsinki

Ensinnäkin oikein mukavaa viikonloppua ja aikaista lauantai aamua! Harvoin sitä vapaalla tulee herättyä näin aikaisin, mutta kun syy on hyvä niin kyllä sitä herää ihan mielelläänkin. Lähdenkin nyt ihan kohta puoliin viikonlopun viettoon Helsinkiin ystäväni kanssa. Tarkoituksena on juhlistaa syntymäpäiviä ja pistää pitkästä aikaa ihan tanssilattiallakin jalalla koreaksi. Mutta ehkä kaikkeen eniten odotan kuitenkin sunnuntai aamua ja hotelliaamiaista<3 Ai että! Tämä onkin muuten kolmas kertani tänä vuonna kyseisen hotellin hoivissa, heh. No mitäs sitä nyt hyväksi todettua turhaan vaihtamaan ;)Niin ja tulihan se synttärikukkakin sekä joku pieni paketti! ;) Koti on nyt puunattu lähtökuntoon ja vielä kun tuo tiskikone lopettaisi ohjelmansa niin minä olisin valmiina lähtöön! Korssi parkani onkin nyt tavaramäärästä repeämispisteen partaalla. Vaikka olenkin melko hyvä pakkaamisessa siinä määrin että pärjään melko vähällä tavaralla, mutta kengät ovat ainainen ongelmani! Viikonloppureissullekin tarvitsen Oikeasti kolmet kengät ja nuo popot vievätkin aina suurimman tilan kassissani. Seuraava ostoslistalle lisättävä kohta onkin kyllä joku kunnollinen weekenderi! Vaikka näitä viikonloppureissuja ei joka viikonvaihde olekkaan niin kunnon matkakassi olisi ihan mahtava olla olemassa, sillä joka kerta sen perään huutelen kun johonkin tulee lähtö. Niin ja muuten tällä kertaa matka taittuukin bussilla, sillä Onnibussin pysäkki täällä Tampereen päässä on muuttanut paikkaansa kotini läheisyyteen, joten bussi onkin myös siitä syystä järkevin sekä edullisin kulkupeli Helsingin keskustaan mentäessä ja siellä yövyttäessä! 

Oikein rentouttavaa viikonvaihdetta myös teille!!

2 kommenttia:

 1. Moikka! Tää ei nyt varsinaisesti liity tähän mitenkään mutta sullahan on koira eikö vai? :) Olen itse harkinnut koiran hankkimista lukiosta valmistusen jälkeen, mutta rotusta en ole vielä täysin varma... Joku pieni kumminkin! Niin voisitko tehdä jotain pientä esittelyä sun koirasta ja rodusta? :)
  -Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa hei! Kyllä koira löytyy :) Kiva että on sulle tämmöinen jäänyt mieleen kun ei olekkaan ihan hetkeen tuota pikku miestä täällä taas näkynytkään :) Eipä ole tullutkaan tuollainen postaus idea mulle mieleen mutta miksipäs ei :) Mukava kuulla että tällainen joku tietopläjäys kiinnostaisi, vaikka olenkin melko huono kunnon asiatekstiä kirjoittamaan :D Ja ihanaa että oot koiran hankkimisen kannalla! Kyllä se oma oikea varmasti sullekin löytyy ja hienoa että olet innokas ottamaan asioista selvää etukäteen! Itsehän olin kuitenkin omani hankkimista suunnitellut lähes 10 vuotta ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)