lauantai 29. marraskuuta 2014

Wearing a jumpsuit tonight

Kukkuu onko siellä ruudun toisella puolella joku? No minä ainakin täällä pienen hiljaiselon jäljiltä. Viikolla vaivanneista murheista huolimatta en kuitenkaan aijo jättää välistä jo kauan odottamaani pikkujouludinneriä tyttöjen kanssa. Hyvin normaaliin tapaan vaatekriisiä pukkaa taas aikalailla, sillä menin (typeränä) lainaamaan sitä jo täälläkin hehkuttamaani nahkahametta sisarelleni hänen Kööpenhaminan lomansa ajaksi, joten se on nyt sitten poissuljettu vaihtoehto. Vaikka siis kokoajan oli tarkoituksena ollut että juuri tänään tuon kyseisen hamosen ylleni puken kera mokkanilkkureiden ja läpikuultavan puseron. 

Wearing a jumpsuit tonight

Hyvänä kakkosena listallani on kuitenkin haalarini, jonka päälle pistämistä harkitsenkin nyt todenteolla. Eipä olekkaan nimittäin tullut sitten alkukesän tuota käytettyä, joten olisikohan aika sitäkin hieman ulkoiluttaa ;) Olen oman haalarini hankkinut jo lukioaikoina eli noin viitisen vuotta sitten Seppälästä. Kangas on hieman kiiltävää ja siinä on irroitettavat spagettiolkaimet sekä edessä röyhelelön tynkää. Haalarin kanssa laittaisin tänään osastakin kaapista löytyvät nämä  Hennesin keinomokkakorot sekä DKNY:n punaisen pikkulaukkuni. Harteille heitän rennossti bleiserin, kaulaan vielä silkkinauhalla varustettu statementkaru ja tukkaa hieman kiharalle! Pikkujouluihin kuuluu edottomasti punaiset kynnet kuin huuletkin, joten vaikka sitten viime tinkaan haalari vaihtuisikin johonkin toiseen asuun niin nämä kaksi elementtiä pysyvät vakiona! 

Näissä tunnelmissa toivotankin kivaa lauantai-iltaa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana toi DKNY laukku, kokonaisuus niin klassinen ja jouluinen :) Hauskoja pikkujouluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) Laukku on kyllä aivan ihana ja oon tosi kyllä iloinen että sillon sen päätin hankkia, koska ei voi ainakaan sanoa ettei sille olisi tullut käyttöä ;) Hihi hauskaa kyllä oli!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)