perjantai 5. joulukuuta 2014

Basic Outfit with Beanie



 Beanie/Stockmann 
Coat/Zara 
Gloves/Mango
Shirt/Kappahl
 Shoes/Zalando
Bag/Guess

Vasta näin joulukuun vaihduttua olen päässyt kunnolla pipojen makuun. Hattu on jotenkin tuntunut nyt pipoa enemmän omalta jutulta. Kylmästä ja tuulesta (kuten kuvistakin näkee, tukka senkun hulmuaa ja kiharoista ei ole enää tietoakaan) johtuen pipo on kuitenkin huomattavsti hattua lämpöisempi vaihtoehto, joten päähäni se päässyt useampaan otteeseen tällä viikolla. Kerroinkin jo tuolla aiemmin pistäneeni erään pipon tilaukseen ja tässähän tämä "tositoimissa". Ja tilaukseen siitä syystä että minä pöljä kun olen hävittänyt jonhonkin kassinpohjalle(?) Stokka-korttini ja tämä pipo sattui olemaan kanta-asiakas tarjouksessa hankinta hetkellä, joten netin kautta tilaus onnistui vaivatta vaikka se kortti onkin jossakin hyvässä tallessa mistä en sitä nyt vaan löydä! Olisikohan suursiivoiksen paikka,ehkäpä :D


Pipon kanssa ehdottomasti Zaran harmaa villakangastakki sekä seeprakaunokaiseni. Tällä hetkellä en omistakkaan mitään muuta mustaa laukkua kuin tämä joten,  taidan nostaa hankinta listani kärkipäähän mustan nahkalaukun jahka sopiva osuisi kohdalle! Mielessä tosin kyllä pyörii jo muutamakin vaihtoehto ;) Joten laukkuhaaveita postauksen muodossa myöhemmin luvassa siis!

 Hieman kontrastia muuten tummanpuhuvaan asuun ruskeilla rusettihanskoilla ja sekä niihin sopivalla viime syksyn Hampton Republic 27-malliston punaruudullisella kauluspaidalla. Kyseinen mallisto onkin mielestäni ehdottomasti Kappahln ehdoton helmi mikä vetää ainakin itseäni kovasti puoleensa ja tuohon kauppaan. Tämän hetken mallistoa en olekkaan itse vielä lainkaan tsekannut mutta olen aivan varma että se on juuri sitä itseään; mukavia, tyylikkäitä ja klassisia perusvaatekappaleita sailorchic merituulahduksella ympäri vuotiseen käyttöön.


 Jospa jollakin on siis vielä kohtuuhintainen, kohtuu hyvillä materiaaleilla varustettu pipo hakusessa, suosittelen lämpimästi tämän kyseisen testaamista :) Nytpä toivotan teille oikein hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Oi toi pipo on kyl kiva. Itsehän ostin tässä yks päivä LIDLISTÄ pipon. Aluksi ihan sen takii, et mun korvii särki eikä takissa ollu huppua, joten joku oli pakko saada suojaksi. Mukaan tarttui viininpunanen palmikkopipo karvatupsulla (sellasella ketun värisellä). En yleensä käytä pipoja kuin oikein oikein kovalla pakkasella, mutta tuo on oikeestaan aika kiva. :D en ois ikinä uskonu löytäväni Lidlistä jotain vaatekappaletta jota käyttäisin muuallakin kuin kotona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuullostaa kyllä ihan mahtavalta löydökseltä!! Viininpuneinen ja ketunkarva samassa lauseessa, oon aivan myyty!<3 Kuvia ehdottomasti kehiin ;) Itseasissa Lidl taitaa muuten olla mun lähikauppani mutta harvemmin siellä tulee käytyäkään koska en ikinä löydä sieltä mitään mitä etsin :D

      Poista
  2. Oooi mikä tyylilyyli!!! Hamptonin kauluspaita on todella kiva, harmittaa kun en itse aikoinaan kotiuttanut tätä. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos sulle<3 Oi voi, tiedän niin ton tunteen kun joku tosi ihana juttu jääkin ostamatta ja sitten se pyörii mieltä vielä pitkään. Omistan parikin tuon malliston kauluspaitaa ja ovat kyllä ihan lemppareita! Toivotaan että joskus tulisi vielä joku vastaava yhtä kiva myyntiin ;)

      Poista
  3. Voi miten suloinen tupsupipo! Muutenkin tosi kiva rento ja samalla tyylikäs asu tämä
    -Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle mukavasta kommentista!! :) Itsekkin kovasti näistä tupsuversioista pidän eikä multa taidakkaan löytyä montakaan tupsutonta pipoa :)

      Poista
  4. Tosi ihana pipo ja asu muutenkin :) On pitänyt kommentoida monesti tuohon edelliseenkin postaukseen, mutta sen verran kiire on ollut ettei tunnu ehtivän (kaikki illat menoa ja töissä normitöiden lisäksi mm. 500 joulukortin lähetys) mutta luettu on ja hyviä faktoja oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on kyllä vaikkei ihan samanlainen kuin sun ihana pipo ;) No voihan nyt, toivottavasti alkaa kiireet pikku hiljaa tässä helpottamaan ja pääset sinäkin nauttimaan hieman kiireettömämmistä ajoista. Kohta se joulu onneks tulee ja pitkät vapaat ;) Jopa mulla kävi säkä että vapaata on melki kokonainen viikko!! Kiva kuulla että kuitenkin oot sen kerta kerennyt ja läpi lueskelemaan ja että kelpo juttuja olleet nuo höpötykset :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)