keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Black Bag Dreams

Koska varsinaiseten joululahjatoiveiden listaukseen ei kaikki toiveeni mahtuneet, sillä niitä toiveita on (mahdottoman) niin paljon ettei pukki niitä kaikkia kerkiä toteuttamaan. Joten säästin omaan postaukseena nämä varsinaiset Dear Santa I have only one wish- tyyliset jutut, niitä on kaksi ;) Nämä toiveeni/haaveeni liittyykin laukkuihin. Eikä mihinkä tahansa vaan nimenomaan mustiin sellaisiin. Olen syksyn aikana myynyt uusiin koteihinsa parikin mustaa laukkua jotka ovat syystä tai toisesta jääneet vähälle käytölle tai ajatuksella että hankin sitten tilalle jossain kohtaa sen oikeasti halajamani yksilön. Havahduinkin nyt siis siihen tilanteeseen ettei jäljelle ole jäänyt yhtään kyseisen väristä veskaa joten olisikin jo korkea aika hankkia tilalle laukku jos toinenkin. 

Black Bagdreams

Mulberryn Lily on pyörinyt haaveitteni joukossa aika tarkaan vuoden verran ja sen olikin tarkoitus olla tänä jouluna ensisijainen joululahjani. No koska tämän vuoden puolella ei enää yhtään Helsingin (tai Tallinan) reissua kalenteriin mahdukkaan jää Lilyn hankinta ensi vuoden puolelle! Ja oikeastaan ehkä jopa salaa toivoisin että kyseinen kaunokainen tulisi joulualeen vaikka hyvin epätodennäköistähän tuo on..Toisaalta ihan myös laukun takia voisin ottaa alkuvuodesta äkkilähdön sisareni luo Saksaan sitten kun sen aika taas on että hän sinne palaa tai pidennetty viikonloppu rajan taakse Tukholmaan huokuttelee edelleen aika tavalla. Osaakos joku äkkiseltää sanoa löytyyköhän Arlandan kentältä Mulberryn liikettä laisinkaan? Köpiksen kentältä tiedän sellaisen löytyvän, sillä myös siellä on kyseistä laukkua käyty hipelöimässä.

Toinen "laukkuni" olisi kokoluokaltaan hieman suurempi ja se kävisikin nimenomaan arki veskanani. Korssi-tyttönä onkin mielessäni yllättäen Michael Korsin laukku. Vaihtoehtoja on kaksi, nopeasti katsottuna ulkoa hyvin saman näköistä yksilöä. Molemmissa kantokahvat sekä hihna. Sisällöltään ovat nämä kuitenkin maustettu hieman eritavoilla ja materiaali on erit. Dressy Tone on nahkaa kun taasen Saffiano on nimensä mukaan saffiano-nahkaa. Tätä kyseistä materiaalia on Jet Set Travelinikin, joten olen kokenut sen erittäinkin hyvin käyttöä kestäväksi. Dressy Tonessa taitaa vaan olla sellainen ettei sitä enää vastaan tulekkaan ihan joka kaupan ikkunassa, joten sen metsästäminen iBaystä tai muista nettikaupoista voi viedä tovin. Tästä syystä ehkä hieman kallistun jo tuon Saffianon puoleen mutta sehän jää nyt nähtäväksi :)

5 kommenttia:

 1. Voi täällä toinen Kors-tyttö ilmoittautuu! Ja Lily on ollut omalla haavelistallani jo ties kuinka kauan, mutta siellä se saa nyt toistaiseksi vielä pysyäkin. Mutta ihania laukkuhaaveita sinulla, kotiuttaisin mieluusti kollaasin jokaisen yksilön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit miten ihanaa!!! On meillä sitten ihan mahtava maku jos kerta kaikki passaisi myös sulle ;)

   Muistan sellaisen kun katselin Muodin Huipulle ensimmäisiä tuotantokausia ja siellä se Michael Kors oli tuomarina siitä lähtien oon ollut ihan että voi kun jonain päivänä sellaisen jonkun laukun saisin. Nyt kun on omaa varallisuutta ja sen saa periaatteessa käyttää mihin haluaa olen minäkin muutaman itselleni hankkinut ;) Vähän sama ajatus mulla on ollut tuossa Lilyssä etten pari vuotta sitten voinut edes kuvitella sitä "koskaan" saavani mutta nyt kun olen päättäväisesti rahaa laittanut hieman syrjään aina isoimmista palkoista on potti jo lähestulkoon kasassa ja laukku on pian omani!!<3 Kyllä ne haaveet on toteutettaviksi tehty ;)

   Poista
 2. Noi molemmat Korsit on sellaiset jotka haluaisin. ♥ en halua Jet Settiä ihan senkään takia ettei mulla ole tarvetta niin massiiviselle laukulle ja toisekseen mulla meni maku siinä vaiheessa kuin pikkutyttö kaivoi Korsin laukusta neljännen luokan matikankirjan ja aloin tehä kotitehtäviä. (tosin täl samal tenaval oli mini ipad ja iphone 6). :D siinä kyllä mietin, että mulla oli saman ikäisenä kissareppu eikä edes kännykkää, puhettakaan siitä et se ois ollu noin kallis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jet Set olisi siis muuten myös ihan unelma. (nyt kun sanon näin etten sitä halua niin kuukauden päästä oon hommannu sen kuitenkin - mulle käy aina niin, haha) :)

   Poista
  2. Valinnan vaikeus iskee siis ;) Noitakin on siis kyllä kahta erilaista, tiesitkös ;) On tuo mikä mulla on sekä sellainen versio missä on sisällä läppäritasku. Ulkoohan ne ovat ihan samanmoiset mutta se läppäritaskullinen on huomattavasti vähemmän sisältä tilava koska taskuja on ns. kolme. Että jos sen tahdot (uskon että mieles muuttuu vielä sen kannalle) niin suosittelen valitsemaan sen taskullisen version jos just toi on se mistä kenkä puristaa että se on liian iso :) Ihan turhaan varmaan tässä enää hehkutan että on tuo Jet set Travel ihan mahtava, ehdoton ykköslaukkuni ja lukeutuu ehkä jopa top 5 materia"aarteideni" joukkoon

   Joo toi on kyllä tosi tyhmää ja ärsyttää ihan että nykyään vaan on että toiset saa kaiken tietämättä edes minkään arvoa (tääkin tyttönen vaan varmaan on ollut että joo tosi kiva haluun ton) ja jos tostakin nyt kun laskee niin ei mun koko kuukauden palkallakaan kustannettaisi Korssin laukkua, uuttaa luuria ja ipadii... :/ Mulla tais kyllä olla jo kolmannella kännykkä, koska mulla oli koulusta suhteellisen pitkä kotimatka no pari kilsaa mutta tapana oli vähän jäädä pidemmiksikin ajoiksi sinne matkanvarrelle :D mutta juu nimenomaan kissareppu meiningeillä mentiin eikä ollut kellään muullakaan sen ihmeempiä vermeitä. Usein mullakin menee maku moniinkin juttuihin just tämmösten takii :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)