keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Inspiration for Fur Vest

Vuodesta toiseen jaksan ihastella yhtä vaatekappaletta, nimittäin karvaliiviä! Hankin ensimmäisen tuollaisen itselleni noin kuutisen vuotta sitten Vilasta. Sain sillon kuulla useaan otteeseen tuosta vaaleasta karvasta, mutta muiden mielipiteistä huolimatta käytin sitä ahkerasti vaan koska se oli niin täydellinen, just minulle. Nyt kun nämä karvaliivit eivät olekkaan enään niin "outo" ilmiö, on niitä tullut hankittua muutama lisää, niin ihania kun nuo ovatkin. Karvaliivi onkin tätä nykyä yksi vaatekaappini kulmakivistä, sellainen kunnon turvavaate. Se pelastaa asun kuin asun! Toimii se niin lämmittäjä kuin asuhin lisä buustin tuojana. 

Ennen kuin esittelen loppu syksystä Zarasta kotiuttamani uutukaisen tällä saralla asu(je)n muodossa, tein tuttuun tapaan muutamia eri tyylisiä asukollaaseja aiheesta inspiraatioksi. 

fur vest

Suosin usein mielelläni klassisen ja hieman ronskimman yhdistelmiä. Klassinen perusvaate, villapaita yhditettynä revittyihin farkkuihin, jotka ovat ainakin omaan kaappiini tulleet jäädäkseen, on oiva esimerkki tällaisesta. Siihen lisäksi sitten tuo karvaliivi, pikku laukku ja huivi kaulaan sekä korolliset nilkkurit hieman ryhtiä tuomaan. Ei muuta kuin kipinkapin lounastreffeille tai kahvikupposen kera ystävän  rupattelemaan. 

Demin&fur vest

Ehdoton lempparini tällä hetkellä löytyykin tästä! Karvaliivi kera farkkupaidan. Tämä helppo ja yksinkertainen yhdistelmä joka ei sen enempiä kaipaakkaan onkin ollut viime aikoina moinien kiireisten aamujeni pelastus. 

Hat& fur vest

Hatun kanssa karvaliivin pukisin jotenkin tähän tapaan. Valkea ilmava pusero luon hieman arkista villapaitaa juhlavamman vaikutelman, joten tässä asussa voisin kuvitella viettäväni datenightia taikka tämähän olisi myös mainio asustus afterwork lasilliselle.

Fur vest & hat for evening gatherings

Rentoihin illanistujaisiin parittaisin karvaliivin mekon ja ylipolvensaappaiden kanssa. Hatun kera taikka ilman. Karva toimii tässä asussa erinomaisesti nimenomaan lämmittäjän roolissa sillä pelkät sukkahousut jalassa voi äkkiä tulla vilu. Tämän yhdistelmä sykähdyttää itseäni kovastikkin ja haluisin ehdottomasti toteuttaa asun piakkoin jahka nyt seuraava sellainen tilaisuus tietooni tulisi!! 

Löytyykös sieltä ruudun takaa muita karvaliivifaneja? Täällä ilmottautuu ainakin tämä yksi! ;)

6 kommenttia:

  1. Mulla on kans joku karvafetissi :'D siis aina jään hypistelee jotain tekoturkis juttui ja oon iha onnessani :D tykkäsin muute iha hirveesti tost toka vikast asust ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan niin kuvitella!! ;) Joo ja nyt kun on tullut paljon niitä karvatakkeja niin niitä varsinkin aina ihastelen, sellanenkin olis niiin kiva mutta onkohan se jo vähän liikaa...?

      Minä myös<3 Nyt ei muuta kuin kyseistä vastaavaa asua toteuttelemaan kun leidiltä hattukin löytyypi jo omasta takaa ;)

      Poista
  2. Karvaliivit ja karvakalukset on ihania! Tuo naisellisuutta ja tyyliä tavallisiinkin asuihin :) Zarasta löytyny aina parhaat asusteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aivan täysin samaa mieltä! Tänäänkin oli karvakaulus kaulassa ;) Zara on kyllä aivan mahtava puoti ja usein harmittelenkin sitä ettei täältä Tampereelta löydy tuota laisinkaan... :/ Seuraavaa Helsinki visiittiä odotellessa jotta pääsisi taas Zaraan ;)

      Poista
  3. Ihania asukokonaisuuksia olet kerännyt! :) Itselläni on kaksi karvaliiviä, niin valkoinen kuin tuollainen perus ruskeakin, ne oli muutama vuosi sitten hurjassa käytössä mutta nyt jäänyt vähemmälle käytölle. Taidanpas kaivaa omani esiin ja koota asun tästä postauksestasi inspiroituneena ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia<3 Kaivappa ihmeessä nuo esille ja asua kehiin! Ja aivan mahtavaa kuulla että tästä ispiroiduit tuli kyllä ihan hurjan hyvä mieli :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)