lauantai 21. maaliskuuta 2015

First Spring Outfit

Tässä teille tosiaan vielä ihan se koko asuni :)  Kyseessä on hieman tummemman värityksen omaava alkukevään versio pastellin sinisen takkini kanssa. Koska lunta täällä keskustan tuntumassa ei tosiaan enää ole laisinkaan (sormet ristissä toivon ettei mitään takatalvea enää tulisi) korkkasin takin kaveriksi myös ne lyhytvartiset valkoiset conssit! Edelleen olen toki kuitenkin turvautunut kevättakkien kanssa käyttämään niitä paksumpia huiveja, sillä vaikken kovin helposti kipeäksi tulekaan ei sellainen sängyssä pötköttäminen nyt tähän väliin kävisi päinsä! Musta-valkoefektin välttämiseksi valitsin sitten tälläkertaa harmaan huivin. Taidanpa muuten kaivaa ne ohkaisemmat huivitkin nyt säilöistään esille! Tamara jo laatikossaan odottaakin kovasti pitkästä aikaa käyttöön pääsyä ;)

Kivaa lauantai-iltaa! <3


Blue Coat/Zara
Scarf/Bik Bok
Bag/Mulberry
Blouse/Veromoda
Sunglases/Ray Ban
Shoes/Converse
Jeans/Mango



8 kommenttia:

  1. Äääh, mikä kaunokainen. <3 Upeita kuvia, ja tuo takki sopii sinulle kuin nenä päähän. wau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä kanssa toinen<3 ihana kuulla että olet tuota mieltä, takki on kyllä todella mieleinen ja suosikki värinen! Ja jos kuvista vielä välittyy että se sopii ja ylpeydellä sitä kannan ei paljon paremmaksi enää voi pistää ;)

      Poista
  2. Vitsi miten tyylikäs asukokonaisuus!! <3 Sun asukuvat on aina päästä varpaisiin aina ihan täysiä kymppejä. Niin tääkin ja pääse takki-ihanuus oikeuksiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti mieltä lämmittävästä kommentistasi Marjaana, olen todella otettu! Välillä tuntuu ettei yksikään kuva ole tarpeeksi hyvä enkä osaa edes kameran edessä hymyillä mutta aivan ihana kuulla että olet tuota mieltä :')

      Poista
  3. Voi juku kuinka täydellinen asu! <3 Ps. arvaa vain mikä tilaus saapui mulle tänään postissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen Oona, tässähän aivan häkeltyy :))<3 Kääk, eikäh siis ihan huippua!!!!!! Toivottavasti oot super tyytyväinen valitaasi! ;)

      Poista
  4. Todella kaunis ja keväinen tuo takki! Vaaleansininen sopii kyllä huippuhyvin vaaleiden hiusten kanssa :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia sulle Anne! :) Takki on todentotta oikea kaunokainen ja sillä sen taisinkin sillon valita että sopii mun vaalean olemuksen kanssa yhteen. Kiletämättä tänä keväänä houkuttelisi myös joku toinen värillinen takki esim. vaaleanpunainen tai keltainen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)