keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Pastel Blue Coat

Ihan varma keväänmerkki on se kun saa ja tarkenee vihdosta viimein luopua niistä paksuista talvitakeista. Toinen ihan oma ehdoton ykkönen on paljaat nilkat. Kuten tiedätte en ole mitään (villa)sukkaihmisiä :D Oma kevättakkikauteni onkin nyt siis avattu ja päällä on viimepäivien aikana käynyt jo niin trenssiä kuin tikkitakkiakin kera paksun huvin. Sekä tämä takkirakkauteni Zaran vaaleansininen kaunokainen. Ja on se vaan edelleen yhtä kaunis kuin vuosi sitten toukokuussa kun Barcelonan reissulta sen mukanani Suomeen toin. Kyllä tämän korkkaamista olikin jo odotettu -Voi ihanuus<3 Monenmonta asua onkin mielessä takin kanssa puettavaksi! Revittyä farkkua, konjakin ruskeaa, nudea ja jotain ihan muuta...

Myös toinen väripilkku nimittäin keltainen ykköslemppari jakkuni odottaa jo lämpimiä kevät kelejä ja kaverikseen balleriinoja! Mitäs sanotte yhdistelmästä keltainen jakku, leobaltsut kera Clubmaster arskojen ja Lilyn ;) 


8 kommenttia:

  1. Niin ihana asu <3 Oma vaaleansininen takkikuume ei ainakaan helpota nyt tämän sinun asusi nähtyäni ;) Niin ihanan keväinen! Ja pakko vielä sanoa, että itse kaipailen kauheasti keltaista jakkua! Jos siis sellainen kevälee jossain vastaan, saa vinkata :) Omaan yhden keltaisen jakun mutta se on jo sen verran aikaa nähnyt että uusi tilalle olisi tervetullut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, Kiitos Oona ;)<3 Pystyn vaan kuvittelmaan tämän takkikuumeen!! Vitsit kun olisit ihan pari päivää aikasemmin paljastanut tän sun takkihaaveilun niin olis ollut H&M:llä yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta -25% ale :S

      Ja siis ilman muuta jos vaan silmiin osuu niin kerron oitis asiasta! ;) Omani on tosiaankin niin ikään takin kanssa Zarasta vuosi takaperin hankittu, joten voisin kuvitella että Zarasta saattaisi löytyä jokinmoinen keltainen jakku tänäkin vuonna :))

      Poista
  2. Aivan yli-ihana takki <3 Samantyyppinen bikbokin takki näkyi strictly style blogissa, ihastuin ideaan jo silloin ja tämän postauksen myötä oon myyty tälle trendille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpäs olekkaan Hannan asua vielä nähnytkään joten täytyy käydä pikaiseen kurkkaamassa ;) Lisä ispistä mulle myös, hihi

      On tämä blogimaailmaa niin petollinen kun kaikenmaailman ihania trendejä senkun vaan tulee eteen :P joten nyt ei muuta kuin omaa takkia metsästämään ;) yllättävän monesta liikkeestä olen näitä tämän värisiäkin lähiaikoina bongannut!

      Poista
  3. Toi takki on niiin kiva, sopii Lilyn kanssa todella kivasti yhteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takki on kyllä ihan just eikä melkein myös Lilyn kanssa ;) Montaakaan juttua en keksi minkä kanssa ei sopisi<3

      Poista
  4. Ihan älyn kivan värinen takki <3 mäkin haluun ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on niin kyllä väreistä paras!!! <3 Suosittelen kurkkaamaan H&M:n takkiapuolta nimittäin siellä on erittäinkin potentiaalinen vastaava ;) Jos ei minulla olisi tätä jo entuudestaan ollut olsin oitis just tuon itselleni napannut!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)