tiistai 10. maaliskuuta 2015

Sohvatyynyjä ja Sisustushaaveita


Kevään tullen sisustusispiraationi nousee aina huippuunsa! Tätä asiaa ei tälläkertaa ainakaan helpota yhtään se tosiasia että uudessa kotikolossani onkin sitä tilaa enemmän kuin riittämiin näitä ideoitani toteutella!  
Decor inspiration

"Vanhat" tavarat ovat paikkansa löytäneet, joten kartoitus siitä mitä täältä sitten puutuukkaan on nyt saatu ikäänkuin päätökseen. Ainoa varsinainen huonekaluhankintani olisikin olohuoneeseen sohvapöytä. Vanhalle pöydälle sanottiin muutossa hyvästit ja nyt sopivan sattuessa kohdalle olisikin uuden hankkimisen paikka. En missään nimessä halua kokovalkoista pöytää, sillä muut suuret huonekaluni kuten ruokapöytä ja tv-taso ovat tummaa puuta. Valkoisen pöydän tummalla kannella voisin tosin kelpuuttaa olohuoneeseeni. Toinen mietinnänalla ollut ratkaisu olisi arkku-tyylinen massiivinen pöytä, mutta hieman emmin tätä ideaa siitä syystä että onkohan se sitten loppujen lopuksi kovin käytännöllinen... Myös eräs pidempiaikainen toteuttamisenarvoinen haaveni on rahi.

Kauniit säilytysratkaisut ja sohvatyynyt taitavat olla heikkokohtani. Näitä kumpasiakaan ei voi olla mielestäni koskaan liikaa (tai näin ainakin itselleni uskottelen, hehheh) Myös ihastukseni marmoria kohtaan on saanut tuulta purjeisiin. Haikailin pitkään muutamien marmoritarjotinastoiden perään noiden pirulaisten ollessa kaiken aikaa loppuunmyytyjä, mutta Elisan ihan mahtavan DIY ohjeen voimin tuunasin tarjottimen itse kylpyhuonelaatasta! 

Sisustustyynyjen ja päällisten osalta vaaleat värit kuuluvatkin makuuhuoneen puolelle, jonne koiralla ei ole ominpäin mitään asiaa. Olohuoneen sohva on taas sitten vuorattu jos minkämoisilla "koiraystävällisillä" tyynyillä ja tässä ovatkin uusimmat keväiset tulokkaani. Raikkaalla sini-valkoisella linjalla mennään. Suosin paljon H&M Homen päällisiä, ja tämäkin rykelmä koosuu kyseisestä puodista hankituista tyynynpäällisitä, sillä hinta-laatusuhde on niissä mielestäni aivan erinomainen, joten niitä raaskii yhden jos toisenkin sillointällöin uusia, sillä käyttö on kovaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)