sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Viikon paras päivä!

...On meinaan sunnuntai! Olin koko hektisen viikon haaveillut tästä, miten vietän tämän sunnuntaisen vapaa-aamuni. Aamupalan söin sängyssä, jonka jälkeen vaihdon putipuhtaat lakanat musiikin soidessa jo taustalla kovaa, Lucan kanssa nautitaan tavallista pidemmistä aamulenkeistä aina näin sunnuntaisin, joten niin myös tänään. 


Sunnuntai aamupalakseni olin edellisiltana laittanut tuorepuuron jääkaappiin kelmun alle tekeytymään. Syön normaalisti joka aamuisen kaurapuuroni jäisillä mustikoilla ja raejuustolla höystettynyt, joten tuorepuurossakin mustikkaversio on ihan lempparini! 

 Omani tein tämmöisellä ohjeella:

1 dl kaurahiutaleita
1 dl kauramaitoa
1dl kreikkalaista jugurttia
2 rkl pellavansiemenrouhetta
 mustikoita
 hunajaa

Nyt loppupäivälle ohjelmana on ei mitään. Näistä tämmöisistä hetkistä osaa kyllä nauttia aivan täysin rinnoin! Taidanpa aluksi keittää vielä toisen kupin kahvia ihan vaan siitä syystä että olen nyt löytänyt  maitovaahdottimen "hienouden", voi tätä riemua, aivan mahtava turhake! Arjen suuret pienet ilot ;)
 Aivan ihastuttavaa sunnuntaita myös teille<3 

4 kommenttia:

  1. Noita hetkiä osaa kyllä arvostaa kiireisen arjen keskellä. :) Minä olin aamulla vuorostaan ahertamassa salilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä osaakaan, etenkin kun tällä viikolla ei ole yhden yhtäkään vapaapäivää :) Voi kuinka olet sunnuntai aamunakin ollut noin ahkera! Vitsit kun itsekkin oppisin tuon aamusalin päivärytmiini kun saisi itsestään niin paljon enemmän irti, se on vaan jotenkin niin paljon helpompaa lähteä sen koiran kanssa pihalle! No ehkä vielä jonakin päivänä ;)

      Aivan ihanaa alkanutta ja energistä viikkoa sulle ihana Elisabete! <3

      Poista
  2. Rauhalliset aamut on ihan parhautta <3 Hih, maidonvaahdotin on aivan huippu! Täällä ollaan niin koukussa siihen myös ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat!<3 Mitä vanhemmaksi tulee sitä enemmän niitä osaa arvostaa ;)
      Siis en millään tajua miten on mahdollista etten ole ennen keksinyt tämmöistä! Tää on aivan huikee ja koukussa ollaan vaikka takana yhteisiä kahvihetkiä ei ole vielä montaakaan!! Paras kuitenkin oli kun ystävälleni asiasta sunnuntai aamuna mainitisin ei mennyt kun tunti ilmestyi hän oveni taakse "aamukahville" :'D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)