perjantai 3. huhtikuuta 2015

Loma se on pienikin loma


Iloista pääsiäistä muruset!<3


Neljän päivän vapaat tähän väliin tulivat kyllä niin tarpeeseen! Tuntuu kuin siitä talvilomasta olisi jo iäisyys... Kieltämättä myös pientä matkakuumetta pukkaa. Mutta nyt näin pääsiäisenä olisikin tarkoitus vaan rentoutua ja nähdä mahdollisimman paljon kaikkia läheisiä ja ystäviä. Pääsiäinen on kyllä siitä ihanaa aikaa että silloin kaikki muualla asuvat ystävänikin saapuvat tahoillaan tänne Tampereelle ja lähes joka päivälle onkin treffailuja sovittuna. Myös sisareni tulee taas alkuviikosta pikavisiitille Saksasta, joten höpöteltävää kahvikupposen kera riittää takuuvarmasti iltamyöhään asti!

Pakko kyllä vielä myöntää että eräs asia tässä pääsiäisessä on joka nostattaa meikäläilellä karvat pystyyn nimittäin tämä suklaamunakulttuuri. Kinderit ovat jees ja kuuluvat ehdottomasti omaan pääsiäiseeni, mutta sitten on nämä kaikki muut mitä tänne on vaan jostain ilmestynyt niin jessus milläs nämä tuhotaan :'D Tytöt, tänne tullessa pääsette sitten syömään vähän suklaata!

 Pääsiäsenä kuin myös jouluna ovat kukat suklaata enemmän mieleeni. Eilen töistä lähtiessäni nappasin mukaani niin yhden narsissin kuin tipu-keltaiset tulppaanit. Narsissi oli illalla vielä ihan nupullaan mutta yön aikana kukkat on auenneet nätiksi ja somistavat ikkunalautaani muutaman koristeen kera :) Pääsiäisfiilis on taattu!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä sinnekin <3 Minibreikki tulee kyllä tarpeeseen ja on mukavasti aikaa tavata kunnolla perhettä ja ystäviä. Tuntuu että pääsiäisestäkin on viimeaikoina tehty suomessa isompi juttu kuin aikaisemmin oheistuotteiden osalta. Suklaata ja koristeita on joka lähtöön, ja ihan hyvä niin :) Kesäkuntokuurihan tässä vaan kärsii :D Ihania kukkia oot löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa vielä sinne<3 Näitä pieniä hengähdyshetkiä osaa kyllä todentotta arvostaa kun oma arkeni on tällähetkellä ainakin todella hetktistä!
   Niin kyllä tuntuukin ja myös moni muu juhla on saanut ihan uudenlaista "sisältöä" viime vuosien aikana! Koristeet on musta aivan ihania ja niitä löytyy kyllä jokalähtöön täältäkin mutta sille suklaalle vähän nyrpistän nenää :D Nimenomaan ja kohtahan on jo se vappukin ja ne munkit (heikkokohta) :'D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)