keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Raitamekossa


Dress/Vila
Scarf/Mulberry
Leather jacket/Vila
Sunglases/Ray Ban
Bag/Michael Kors
Sneakers/Nike

Niinkin kliseinen kuin päivän sää on eräitä suosikki puheenaiheitani. Siitä kun voi aina puhua kenen kanssa tahansa. Yleensä en koskaan osaa pukeutua sään mukaan ja tämä huvittaa myös itseni lisäksi aina muita kanssaolijoita. En tiedä mikä siinä oikein on että aina on liikaa tai liian vähän päällä. Näin kävi myös viime viikon perjantaina jolloin tarkistin aamupäivällä sään ikkunasta- kyllä aurinko paistaa ja asteita mittarissa  +10, hyvältä näyttää! Ulos päästyäni aurinko ei enää paistanutkaan ja tuuli niin lujaa ettei huivikaan meinannut kaulassa pysyä :D 

Mielessäni olin luonut mielikuvan lämpimästä kevät säästä, joten halusin tuolloin ehdottomasti pukea uuden raitamekon ylleni.  Yhdistin tälläkertaa mekon rennosti nahkatakin ja lenkkareiden pariksi. Nahkatakin, Mulberryn Tamara- huvin ja Korssin Cross bodyn yhdistelmä ja ruskea sävymaailma oli jo viime keväänä eräitä suosikkejani ja toimii se mielestäni edelleenkin. Sukkahousujen kanssa emme edelleenkään tule kovin hyvin toimeen, en vaan tykkää niistä, joten todella toivon ettei niitä tarvisi enää kuukauden päästä käyttää jolloin kelit ovat myös uskoakseni sellaiset että mekolle tulee paljon käyttökertoja! ;) Haluaisin ehdottomasti myös kyseisen kaltaisen raitamekon maksimitassa joten pitää pitää nyt silmät auki josko sellainen tulisi vastaan. 

8 kommenttia:

 1. Vitsi miten tyylikäs ja värimaailmaltaan ihanan luonnollinen look jälleen!! :) Vaikea sanoa yhtä asustetta vain mikä kolahtaa, kokonaisuus toimii täysin :) Tulis nyt kevätkelit ja lämpö takas niin pääsis kunnolla kuvailemaan ja pukeutumaan kevyemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle jälleen mieltäni kovasti lämmittävästä kommentista<3 Kokonaisuus on myös erittäin mieleeni vaikka meinasi hieman hymy hyytyä näitä kuvattaessa kelin ollessa ei se ehkä otollisin :D
   Täälläkin on niin odotettu niitä kevätkelejä ja onneksi tällä viikolla onkin jo luvassa ;) Todentotta jos jonakin päivänä kerkiäsi päästä hieman lämmöstä nauttimaan ja muutamat kuvat taas ulkona räpsimään :)

   Poista
 2. Toi raitamekko on niin kiva!!! Punaiset kynnet viellä viimeistelevät keväisen lookin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ihana Elisabete, mekko on kyllä erittäin mieluinen ja meille varmasti tulee vielä monta yhteistä kesää ;) Juu olen nyt taas jostain syystä tähän punaiseen lakkaan kovastikkin tykästynyt :) vähän lisäsärmää!

   Poista
 3. Tosi tyylikäs asu, tykkään tosi paljon tuosta raitamekosta ja ruskea sopii sen kanssa hirmu hyvin yhteen! Toimii ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kiva kuulla että asu on mielestäsi tyylikäs ja toimiva, paljon kiitoksia siitä<3 Omistan kyllä mustankin nahkatakin, mutta kyllä tämä ruskea takki on edelleen usean vuodenkin jälkeen se ykköslempparini raitojen lisäksi ;)

   Poista
 4. IHanan rento asu. TYkkään tosi tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, tuhannesti kiitoksia sinulle!! kiva jos tykkäät :)<3 Raitamekko tulee olemaan varmaan kesän vakkari uniformuni

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)