maanantai 6. huhtikuuta 2015

Varaslähtö kesään

Otsikosta huomimatta en ole tälla kertaa mihinkään reissuun lähdössä vaan tiedossa onkin itselläni vielä melkoisen piiitkä ja hektinen kevät ennen minkäänlaista lomailua! Löysin kuitenkin itseni tässä jokunen aika sitten H&M:n nettikaupasta katsastamassa silläsilmällä tämänhetkistä bikini tarjontaa. Biksulaatikkoni olisi pahasti nyt päivityksen tarpeessa ja tästä saisinkin ehkä kummasti sitä kaipaamaani lisäpuhtia. Vaikka sisareni juuri hehkuttikin ostamiaan biksuja Victoria Secretiltä niin itse kuitenkin luotan ihan näiden ketjuliikkeiden valikoimaan. Bikinit kuluvat käytössä kuitenkin melkoisen nopeaan, joten näitä parin kympin biksuja raaskii ostaa kesässä paritkin.

Bikinis

Olen aiemmin omistanutkin koko keltaisen setin joten entuudestaan sen tiedän toimivan itsellani ihan kivastikin. Keltaisen lisäksi myös punainen olisi kiva edes tuon alaosan muodossa. Mielessäni mietinkin punaisen alaosan valkoisen yläosan yhdistelmää. Ehdottomasti niin valkoinen kuin raita ovat (tässäkin asiassa) mieleeni mutta tällähetkellä myös kukkakuosi iskee kovaa. Sinivalkoinen värimaailma ja kukkakuosi yhdessä -oi mikä ihana yhdistelmä! Nämä yhdet pistinkin itselleni jo tilaukseen ja odotukset niiden suhteen ovat kyllä melkoisen kovat! 

2 kommenttia:

  1. Tarvitsisin myös uudet bikiinit, ja jotkut seilor- henkiset ne ehdottomasti tarvitsisivat olla. Mutta kyllä nuo sini / puna printilliset kelpaisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seilor-henkiset raitabikinit olisivat kovasti myös munkin mieleeni! Niitä löytyykin onneksi melkein joka kaupan valikoimasti ;) Nyt vaan jotenkin tämä kukkakuosi on sulattanut sydämeni vaikken ehkä vielä edelliskesänä olisi moista uskonut tapahtuvan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)