tiistai 9. kesäkuuta 2015

Jumpsuit arkeen ja juhlaan
Jumpsuit/Lindex
Leather jacket/Veromoda
Watch/Michael Kors
Sunnies/Ray Ban
Bag/Mulberry
Heels/Zara

Jumpsuit ei ole aivan uusi tuttavuus ainakaan meikäläisen vaatekaapissa. Ensimmäisen sellaisen nimittäin olen hankkinut jo yli viisi vuotta sitten! Ja käytän sitä edelleen. Se on ollut päälläni monissa juhlallisuuksissa mutten ole sitä arkena tainnut pitää juuri koskaan. Niinpä jokunen aika sitten hankin Lindexiltä tällaisen arkiversion jumpsuitista. Materiaali on ihan mielettömän mukava ja mukavuushan ennen kaikkea. Mitoitus on minulle aikas passeli sekä väri (joka näkyy tuolla edellisessä hivenen paremmin) jota ostohetkellä pähkäilin on myös mielestäni erittäin kiva, hieman erilainen. Tämä myös taipuu oikeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tässäpä siis eräästä tilanteesta asukuvaa jolloin montaakaan hetkeä miettimättä sujautin kaikki lempparit ylleni ja terävä kärkiset luottoavokkaat jalkaan ryhdittämään olemusta. Tähän asuun olisi toki sopinut myös mainiosti nuo ihanat uutukais leobaltsuni, mutta niiden ulkokäyttöön korkkaaminen taitaa jäädä vasta tulevalle viikonlopulle! 

Mitäs pidätte jumpsuiteista? Ovatko ne asukriisien pelastajia vai pahin painajainen? Itse kallistun vahvahti tuohon ensimmäiseen ;)


2 kommenttia:

  1. Hyvä tausta ja asu 👍 Jumpparin kaa klassiset korot on ehdottomat ja laseilla saa vielä lisää särmää. Aina ei oo mekkofiilis ja farkut on taas liian arkiset, silloin kallistun mäkin jumpsuitin puoleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tällä kertaa vähän jotain erilaista :) Mulla kun on harvemmin tota mekkofiilistä (miinus maksit tietty) niin tämä on kyllä sellainen että tähän voi tilanteessa kuin tilanteessa pika vauhtia sujahtaa! Ja uskon että myös helteellä tämä toimii ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)