lauantai 27. kesäkuuta 2015

Weekend staff


Tiedättekö sen tunteen kun ei vaan lähde? No nyt on ollut juuri sellainen! Olen ollut tässä parin viikon verran todella poikki. Enkä edes tiedä varmaksi mistä tämä johtuu... Päässä on varmaan tällä hetkellä liian monta välilehtiä kerralla auki :D Tapahtuu liikaa asioita samanaikaisesti tapahtumatta yhtään mitään. En ole millään meinannut päästä takaisin siihen rytmiin mikä mulla keväällä oli. Hirvee draivi päällä ja kaikki asiat sai vain sormia napauttamalla kivuttomasti järjesteltyä. Stressata ei tarvinnut juuri mistään. Kuitenkin eilisen ihan mahti-illan=ystävät ja urheilu, jälkeen päätin taas avata aamulla koneen sekä ottaa kameran kouraani. 

 Kunnon kesäinen auringonpaiste. kimppu vaaleanpunaisia ruusuja, kassillinen täynnä aineksia herkkuruoka ateriaa varten, Näissä on sitä jotain taikaa ;) Viimeisimmän saattelemana siirryn tuonne keittiöni puolelle väsäämään mm. chili-fetalihapullia kohta koittavaa puistopiknikkiä varten. 
Mitäs teille kuuluu? :) 

2 kommenttia:

 1. Joko olet saanut tietoa opiskeluista? :) Hyvää kuuluu, päivät vilisee silmissä eikä helteetkään ole vielä täällä. Mutta joka päivästä on hyvä muistaa jotain hyvää mistä olla kiitollinen. Tällä hetkellä olen matkalla Pyhtäälle sisäsurffaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että sinne kuuluu hyvää<3 olen ollut tahtomattanikin hieman pimennossa että mitä täällä blogimaailmassa tällehetkellä tapahtuu :/ Tulokset eivät ole vielä tulleet mutta ensi viikolla tiedetään jo enemmän. Ja enköhän sitten jossain muodossa asian ilmaise julki kävi miten kävi :) Näinhän se on ja varsinkin tässä kohtaa pitää muistaa olla myös onnellinen muiden puolesta! Vaikkei se aina helppoa olekkaan..
   Voi vitsit toi surffausjuttu kuullostaa ihan huipulta! Menin jo lupautumaan ystäväni kanssa vesihiihtokurssille lomaviikolla mutta se jää nähtäväksi jänistänkö sillä järvivesi on edelleen niiiin kylmää :D
   Kivaa sunnuntaita sinne, pus!<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)