torstai 8. lokakuuta 2015

Pikainen T-paitavinkki

Kerroin syksyn tullen kaipailevani muutamia perusvaatteita joista yksi nimeämäni oli t-paita. Otinkin eräästä joskus saamastani vinkistä nyt vaarin ja haluisinkin nyt jakaa tämän teidän kanssanne. Suuntasin nimittäin eräänä päivänä tässä taannoin melko hyvällä menestyksellä ostoksille H&M:n miestenosastolle!


 Miesten t-paitojen hinta-laatu-suhde on ihan mainio sillä naisten ihan vastaavasta saattaa hyvin saada pulittaa melkeimpä tuplat. Teepparinkin laatuuhan luonnollisesti vaikuttaa niin materiaali, leikkaus kuin viimeistely. Näissä miesten versioissa leikkaus on naisten paitoja klassisempi sekä pituus osui huomattavasti paremmin kohdille ainakin omalta osaltani. En montaakaan ärsyttävämpää juttua tiedä kuin liian lyhyt toppi tai teeppari jota saa kokoajan olla kiskomassa.


Bongasin nyt myös Hennesin nettikaupassa käynnissä olevan -10% alen viikonloppuun saakkaa, jolloin hintaa yhdelle t-paidalle jää noin 4,5 euroa! Ei mielestäni ole mikään huima summa täys puuvillaisesta perus paidasta! Itse aion ainakin pistää tilaukseen toisen valkoisen sekä mustan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)