perjantai 20. marraskuuta 2015

Hiukset pikkujoulukuosiin

Olen moneenotteeseen tainnut mainita etten vaan viihdy tummemmissa hiuksissa. Ei sillä etteikö se sopisi minulle. Kerta toisensa jälkeen palaan aina vaan siihen vaaleaan jos vähänkään kokeilen jotakin muuta. Kävin kuukausi takaperin kampaajalla jolloin pohdiskeltiin mitä niille hiuksille sitten tehtäisiin tälläkertaa. No mitään radikaalia emme päätyneet tekemään ja hiukset pysyivät tutun viileän vaaleana. Tuolloin jälleen kerran mietin sitä tummempaa lookkia -miksi taas ja nimenomaan vain tyven värjäämistä tummemmalla sävyllä. Tumman tyvivärin ylläpito on huomattavasti työläämpi homma, sillä oma värini on oikeasti loppupeleissä melko vaalea. Näin ollen tämän visoin totutus jäi vai jäikö sittenkään...Nimittäin näin pikkujoulukauden alkamisen kunniaksi päätin että hankkisin käsiini tämän monien hehkuttaman Biozzelin sävyttävän tyvispray/hiuspuuterin ja taiteilen itse vaaleaan päähäni sen tumman juuren! Ja voi pojat tämähän toimi ja väri tarttui kuin tauti! Vai mitä sanotte? Vaikkakin myönnettäköön että hivenen sottaista puuhaa oli, heh! 


Valitsin tämän vaaleamman ruskean joka kyllä näkyy erittäin hyvin eikä väriä tarvinnut ihan hirvittävää määrää edes laittaa. Suihkuttelin suihketta tosiaan melko läheltä jakauksen kohdalle ja siitä hieman latvaan päin. Ja tottakai myös etuhiusten alle! Lookista tuli siis todella freesi ja nyt ollaankin sitten tältäosin valmiina niihin pikkujouluihin, Aivan huikea viikonloppu tulossa! Toivottavasti myös teillä on kivat viikonloppusuunnitelmat tiedossa! :)

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää <3 Mites lähtikö toi tummempi sävy helposti pesussa pois vai joutuiko pestä moneen otteeseen? Täytyykin testata tota kikkaa kun seuraavan kerran iskee taas houkutus värjätä tyvi tummemmaksi, saa ainakin paljon helpommin taas takas tuttuun vaaleeseen :) Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihana!<3 Siis nyt täytyy todeta että olin edelliskertaa viisaampi ja lähti ihan mielettömän hyvin!! Otin suorilta käyttöön syväpuhdistavan shamppoon ja kerta pesu riitti! Suosittelen lämpimästi tätä! Ja todellakin kun itse on ainakin tämmöinen tuuliviiri että just sen pari päivää tää oli huippukiva ja sit kun pesi niin oli taas ihan itsensä näköinen :D Ajattelin myös että tahraa lakanat ja näin mutta niinkään ei käynyt joten siinäkin mielessä kelpo tuote! Kipinkapin ostoksille ;)
   Sitä samaa sinne! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)