tiistai 26. tammikuuta 2016

Kukkakuosirakkautta

Nykyisellään tulee enää todella harvoin vaan kierreltyä kauppoja. Kaiken voi etukäteen katsella netistä. Usein etsiessäni jotain tiettyä katselen liikkeiden nettikaupat läpi ennen edes paikan päälle menoa. Seuraan myös useiden suosikkiputiikkieni instagram-tilejä. Sitä kautta pysyy tosi hyvin mukana uutuuksien saapumisista ja varteenotettavista tarjouksista. Eräs seuraksen kohteeni on ollut jo tovin Vamos kenkäkauppa. Kyseisestä liikkeestä viime talvena ostamani kengät ovat olleet ehdottomat suosikkini ja useaan otteeseen onkin kysytty mistä ne mahtavat olla peräisin. 

 Nyt kevätuutuuksien saavuttua iskin silmäni heti yhteen malliin ja erityisesti tiettyyn kuosiin, kukkiin. Viikon ajatusta kypsyteltyäni poikkesin lauantaina ihan liikkeessä. Pienen pohdinnan ja mallailun jäljiltä päädyin tähän "vähemmän" kukalliseen vaihtoehtoon. Alkuperäinen suunnitelmani oli hankkia nämä mutta kuosista huolimatta muistuttivat ne livenä liikaa Niken Theoja, jotka entuusestaan täältä jo lyötyvätkin. Näihin olen aivan super tyytyväinen ja vitsit miten söpön pieniltä jalat näyttävätkään näissä! 

Taisin jopa jossain kohtaa sanoa että Airmax tyyliset tossut eivät meikäläiseen uppoa, mutta kun oikea pari osuu kohdalle niin se on menoa sitten! Nyt vaan kevätkelejä kärsivällisesti odotellessa :)EDIT: Ja jos näitä tossuja tosissaan halajatte niin voin ilokseni kertoa että Vamoksen tyttöjen toimesta kyseiset ihanuudet ovat nyt verkkosivuilla kevätkamppiksessa viikon loppuun saakka!  Jihuuu! Nopea ja aina ilmainen toimitus vaikuttaa ainakin omiin ostopäätöksiini joten suosittelen kyllä lämpimästi. Mikäs sen parempi tapa alottaa viikko kun pistää kengät tilaukseen. Ja enkä tosiaan tästä muuta hyötyä saa kun ihan mielettömän hyvän mielen ja toivottavasti tekin! :) 
Kevät tule jo!<3

11 kommenttia:

 1. Nämä ovat täydelliset! Mulle myös... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla että olet kanssani samaa mieltä :) Nämä kyllä varmasti sekä ihastuttavat että kauhistuttavat!
   Tietääkseni näitä saa tilattua kyseisen kaupan nettisivuilta, että jos mieli oikein kovasti tekee ;)

   Poista
 2. Oooh! Ihanat <3 Roomassa näin vaikka millasia kenkätaivaita, mutta sellainen näyttäis löytyvän sun vinkkaamana myös netistä :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos, ovat kyllä melkoisen ihanat!<3
   Mahtavaa että tästä oli vinkkiä sinnepäin! Toivottavasti löytyy vielä jotain erittäin mieluista ;)Tämä on kyllä mielestäni ehdottomasti kyllä vinkkaamisen arvoinen "kenkätaivas" sillä tosissaan täältä saa ihan toisenmoista palvelua kun ketjuliikkeistä, viimeksikin minuun otettiin ihan yhteyttä kun kyselin yhtien kenkien perään että nyt niitä oli tullut lisää ja asiakkaiden toiveesta tämäkin verkkokauppa on toteutettu :)

   Poista
 3. ÄÄÄÄK! Mulla on yhdet toiset kukkakuvioiset tennarit Vamokselta, myöskin tän kevään mallistoa :-) Mutta nyt alkoi kyllä houkuttamaan nuokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla on just noi mitä olit alunperin miettinyt! :--D

   Poista
  2. Ei vitsit, sulle kyllä varmana sopii nuo ihan tosi hyvin! :)) Ja Kun kelejä tulee niin asua ehdottomasti kehiin ;)
   mulla just taas on et mietin noita toisia pitäiskö nekin siltikin vielä...kääk! Voihan kukkalenkkarit :P

   Poista
 4. Onko näiden koko ns. sun normaali koko? :) ihanat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, normaalisti kengän kokoni on tosissaan sen 39 vaikka lenkkareissa saattaa vaihdella melkolailla kolmen numeron välillä valmistajasta/merkistä riippuen. Ja todellatodella kiva kuulla että myös tykkäät näistä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)