keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Muutama sana talvi-ihosta ja meikistä


Tällähetkellä on vähän paha mieli, sillä mun iho on aivan kamalassa kunnossa. Se on näin talvella kai ihan "normaalia" mutta kieltämättä se vaikuttaa fiilikseen. Ahkerasta rasvaamisesta ja kosteusnaamioista huolimatta iho on todella kuiva ja punoittaa. Pelkästään jo näppyjen peittäminen tuntuu haastavalta ja siihen kun lisätään vielä rutikuiva iho joka hilseilee kuin kapinen koira- ei kiva. Oikeasti lasken jo päiviä siihen että pääsen aurinkoon, joka toivottavasti tekisi tehtävänsä ainakin siinämäärin että näpyt sentään kuivuisivat pois sekä myös muutama pisama olisi tervetullut nenänvarteeni.  
Olen jo useaan otteeseen vannonut ongelmatilanteissa suosikki kosmetiikkamerkkini Lumenen puoleen. Löysinkin taannoin kyseiseltä merkiltä tämän meikkivoiteen, jonka nimenomaan koostumus ja peittävyys ovat mielestäni kehumisen arvoisia. Vaikka laitan alle sekä päivävoiteen että primerin meikki pysyy hyvin paikallaan. Meikissä huijaan myös huomitota kirkkailla huulilla. Kirkkaat punat ovatkin todellakin mieleeni ja talviaikaan usein suosinkin juuri niitä. Uusin tulokas meikkipussissani tällä saralla on kuitenkin tämmöinen tummansävyinen huulikynä. Tästä tulee kuulemma semmoiset lumikkihuulet niinkuin ystäväni taannoin tuossa totesi- haha!


Olen muuten ollut nyt aika tarkkaan viisi kuukautta ilman ripsienpidennyksiä. Aikas hurjaa, sillä yhdessä kohtaa ajattelin että en kykenisi olla ollenkaan ilman noita laiskan meikkaajan-arkiaamujen pelastajia. En ole edelleenkään ihan vielä sinut asian kanssa että olisin tästä eteenkinpäin täysin ilman niitä. Joten jos aikataulu vaan antaa myöden ennen reissuun lähtöä olisi tarkoitus ripset käydä taas laitattamassa. Oi niitä aamuja taas odotellessa kun silmiä ei tarvitse ripsien ansiosta meikata laisinkaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)