lauantai 12. maaliskuuta 2016

Winter outfit with Spring wibes


coat/Zara
knitten/Benetton
leathershorts/Vila
shoes/H&M
beanie/Global accessories
bag/DKNY (furball/H&M)




Olen useasti sanonut etten harmikseni omista ylipolven saappaita, kahdestakin syystä. Minun koivilleni ei semmoisia löydy pituutensa puolesta tai vaikka pituudeltaan olisivatkin teoriassa todella jees niin eihän minun pohkeitani sinne varteen saada survottua :'D Mutta yhdet sinnepäin versiot kaapistani kuitenkin nykyisellään löytyy, niinpä tässä asua niiden kanssa!

Olen jo totaalikyllästynyt housuihin joten nyt säiden salliessa kaivoin esille kauan kaipaamani nahkashortsit. Aiettä kuinka edelleen ne jaksavatkin miellyttää silmääni! Yhdistin shortsit mokkaisten saappaiden, paksujen sukkahousujen ja suosikki neuleeni kanssa.

Kuvat otettu jo muutama viikko sitten ennen reissua ja täytyy nyt rehellisesti myöntää että koin pienen kriisin katsellessani näitä. Vaikka hyvin voisin asun pukea vaikka tänäänkin päälleni uudelleen niin Apua tuota tukkaa... Nyt täytyy kyllä olla pian yhteydessä kampaajaani tai muuten en kehtaa enää ihmisten ilmoilla liikkua :D Senttejä taitaa lähteä tällä kertaa hieman enemmän pois. 

2 kommenttia:

  1. Ihan kymppi asu jälleen! Punanen laukku ja meikit on just passeli väripilkku all black asuun. Tää vaikee talvisää ei kyllä mitenkään tee hiuksia edustaviksi ulkokuvissa, valo heijastuu loskasta ihan ihmeellisesti ja saa hiuksetkin näyttämään pahemmilta kuin ne onkaan. Oon itsekkin taittanut niitä hulluna hopeeshampoolla ja still not good?! Kesällä on hiuksetkin aina paremmin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanaa, niin mieltä lämmittävää kuulla että asu on mielestäsi onnistunut! Niinhän se valitettvasti menee :D Täälläkin yritetty vaikka ja mitä mutta ehkä se kesä sieltä pikkuhiljaa hiipii niin altaa tämä vaalea taas tuntua siltä oikealta vaalealta vaikka anyways pakkohan tässä on kampaajalle päästä

      Kivaa viikkista sinne teille! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)