keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kierreponnari

Pidän hiuksia melko usein ponnarilla. Harmikseni olen huomannut että se ei ole mikään hiusystävällinen vaihtoehto, sillä usein niitä karvoja lähtee sen ponpulan mukana hurja määrä ja sitten itkettää. Ja voi kyllä se inhottava pörröisyyskin johtuu juurikin niistä katkenneista hiuksista joita siinä ponnasissa kasapäin roikkuu. Ikävä kyllä... Viikko sitten Glitterissä käydessä törmäsin näihin, mutten suinkaan esimmäistä kertaa! Monesta paikkaa olen lueskellut ja kuullut kyseisistä lapsuuden avainnauhoilta muistuttavista rinkuloista jotka ovat ponnareita. Tällakertaa sinne Glitteriin mennessäni sain aivan mahdottoman hyvän myyntipuheen kyseisistä ihmeponnaseista. Ja koukkuun jäin!

Suurin ero näiden hassunhauskojen ponnareiden ja ihan tavallisten välillä onkin se hiusystävällisyys. Kierreponnari ei pureudu sinne hiukseen vaan hiukset menevät napakasti kierteiden väliin. Pysyvyys on huomattavsti parempi kuin tavallisessa ponnarissa eikä kokoajan tarvitse olla ponnaria kiristelemässä! Aivan mahtavaa! Ponnari myös näyttää paljon tuuheammalta, eikös ;) Ehkä ihan mihinkään siistinpään lookkin tää nyt ei aivan sovi mutta tavallista arkea piristämään kyllä! 


tällaiselta se sielä hiusten seassa sitten  näyttää :)

Käytössä ponnari jonkin verran venyy mutta yön aikana se on jo palautuu entiselleen uudelleen käyttöä varten. Nämä tuskin katkeilevatkaan samaan tahtiin kuin ne tavalliset ponnarit. Joten noin 5 euron sijoitus ei lompakkoani liikaa keventänyt. Omassa paketissani oli neljä kappaletta (joista yksi on jo kröhöm jossain kassinpohjalla, hyvässä tallessa) mutta näitä löytyy vaikka missä väreissä, eri kokoisina ja eri merkeiltä! Ihan perus marketeistakin näitä löytyy.

En voi muuta sanoa kuin ihan mahtava keksintö ja ennen kaikkea löytö! Kaikkea kannattaa siis kokeilla vai mitä ;) 

pssst Ehkä tässä voisi olla jopa mahdollinen joululahjaidea, jos sellaista on vailla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)