sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Black riding boots

Black riding bootsKenkä varastossani on suuri, kammottava aukko. Sieltä ei löydy yhtiäkään mustia saappaita eikä sen pahemmin nilkkureitakaan. Kelien kylmetessä ei enää tennareissa pahemmin kuljetakkaan, joten saappaat on lähes tulkoon ainoa oikea vaihtoehto. Omistan tällä hetkellä yhden ruskea saapas parin jotka ovat kovassa käytössä. Mutta musta on aina musta ja se on huomattavasti käytännöllisempi värinä ja sopii joka tilanteeseen! Tiedän olevani jälleen kerran myöhässä tämän asian kanssa. Kenkiä olisi tosiaan pitänyt lähteä metsästämään hyvissä ajoin jo syyskuussa. Mutta kun sitä aina huomaa ihan väärään aikaan tarvitsevansa kipeästi jotain.

Tein tällaisen instiraatio kollaasin johon keräilin hieman omia suosikkeja. Hakusessa on siis mustat ratsastus saapas tyyliset kengät, mieluiten nahkaa. Lujaa iskivät nuo oikeassa ylä kulmassa olevat saappaat. Hyvin simppelit, ei mitään ylimääräistä. Toisaalta kuitenkin aivan mainioin näköiset ovat nuo vasemman reunan kengät joista solkea löytyy. Vaikea valintojen maailma!

Ei siis auta muu kuin lähteä heti alku viikosta etsimään sitä täydellistä saapas paria syksyä ja mahdollisesti tulee talveakin ajatellen. Saa nähdä miten käy! ;) 

2 kommenttia:

  1. Mäkin oot koittanut etsiä joitain kivoja talvisaappaita. Tuollaiset "ratsastussaappaat" vois kans olla kivat ja tyylikkäät. Haluaisin kokeilla sellaisia ylipolven saapikkaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihanaa etten ole ainoa joka on edelleen ilman ;) Itsekkin olen haaveillut jo pidemmän aikaa ylipolven saappaita! Niiden metsästyksessä olen melkein menettänyt toivoni koska olen melko pitkä eikä tunnu olekkaan olenvan sellaisia tarpeeksi polviani ylittäviä.... Mutta toivottavasti myös sellaiset jossain kohtaa vastaan tulisi ;) Hurjasti tsemppiä etsintöihin!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)