sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Miniloma Turussa

Välillä tulee sellainen tunne että nyt on vaihdettava hetkeksi maisemaa, ettei tarvitsisi ajatella yhtään mitään. Tällainen tunne iski päin näköä jonkin aika sitten. Joten ilmoitin yhdelle ystävistäni, että hänen on raivattava kalenteristaan tilaa, jotta voitaisiin lähteä yhdessä johonkin. Tämä maiseman vaihto ja irti otto arjesta koitti sitten tiistaina, kun suuntasimme auton nokan kohti Turkua!


Paikan valinta ei tuottanut suurta ongelmaa sillä totesimme ettei kumpikaan ollut varsinaisesti Turun keskustassa pyörinyt, joten se oli vielä näkemättä. Ohjelmaa ei ollut sen enempää suunniteltu muuta kuin saunottaisiin syötäisiin nukuttaisiin hyvin. Ja näin teimme! Keskiviikon ohjelmana oli tietysti shoppailua ja etenkin niiden joulu lahjojen metsästystä, sillä nythän siihen jouluun on enää aikaa enää vain kuukausi! Tavaraa tarttui ihan mukavasti ja joitakin lahjoja tuli ostettua. Aika kului aivan liian nopeasti ja mielettömän mukavaa olikin!


Mitään mieletöntä määrä kuvia ei reissulta ikuistettu koska kuvaaminen aivan unohtui muutamia puhelimelta löytyneitä kuvia lukuun ottamatta Joten tässä kuvaa mitäs niistä ostos kasseista sitten oikeen paljastuikaan! Näiden lisäksi löytyi vielä muutama muu pieni juttunen, mutta niistä sitten myöhemmässä vaiheessa lisää


Kyllä tuollainen yhden yön mini loma teki tehtävänsä ja olo on huomattavasti huolettomampi. Nyt sitä ollaan valmiina loppuvuoden kiireitä varten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)