maanantai 24. helmikuuta 2014

Jotain keltaista keväälle

Viikonloppu meni taas hujauksessa. Omani vietin Helsingissä pienen irtioton merkeissä ja vielä tänään herkutellaan sekä nautitaan vapaasta. Reissun yhtenä tarkoituksena olikin lähteä ostamaan jotain kivaa kevättä ajatellen myös *toivelistaltani* sillä rahat yhteen säästökohteeseen olivat perjantaina kourassani. Kuitenkin pettyneenä ja tyhjin käsin siltä osin kotiin palattiin. Nimimerkillä lauantaina 16.02 kaupan edessä, joka sulkee ovensa 16.00.... Voi sitä kiukutuksen määrä. No eipä auta muuta kun pistää rahat visusti talteen ja seuraavana vapaana suunnata samaan osoitteeseen. Mieluiten sillon kun ovet on auki. 

Kuitenkaan ilman rapisevaa paperikassia en kotiin lähtenyt. Kun eihän sitä Zaran ohi niin vaan käveltykkään. Kevät takin kanssa toivoin poistuvani tästä liikkeestä, muttei se niin vaan ollutkaan yksinkertaista kuinka sen mielessäni olin miettinyt. Olenko sittenkin väärään aikaan taas liikenteessä vai liian vaativa tai jotain?!? Takki pussiin kuitenkin sujautettiin nimittäin keltainen jakku. Zaran jakut ovat kyllä aivan parhaita ja niin mukavan tuntuisia. Tuskin olen tämän mielipiteen kanssa aivan yksin. Katselin ja mallailin kyseistä yksilöä pidemmän aikaa monissa väreillä. Kyllä tämä keltainen kuitenkin sulatti sydämeni aivan täysin. En edes omista yhdenyhtäkään tämän väristä vaatekappaletta. Voi pojat kuinka odotankaan jo niitä kelejä kun pääsen tätä käyttämään takin virassa viileinä kesä iltoina jossain kivalla terassilla istuessani! Omistan jo entuudestaan yhden kirkkaamman värisen jakun, jonka olen Vilasta ostanut muutama vuosi sitten. Tykkään siitä oikein kovasti mutta ehkä juuri sen värinsä takia sitä on tullut pidettyä huomattavsti muita vähemmän. Tämän kanssa tuskin näin pääsee käymään mutta silti hieman iski mielikuvituksen puute että minkähän kaiken kanssa tällainen nyt sitten sopiikaan. Niinpä kaikki vinkit ovat kultaakin kalliimpia että mitkä olisi hyviä värejä tämän kanssa yhdistää. Musta ja valkoinen nyt ainakin joo mutta olisko jotain muitakin? Olisiko ehkä shortsit paras alaosa vaihtoehto vaiko ihan vaan siniset farkut....

2 kommenttia:

  1. Vaikka se onkin vähän ruotsi niin vaaleen sininen olis aivan bueno ton kaunokaisen alla! Ja voisit kokeilla niiden sortsien ja sinisten farkkujen lisäksi alaosana joskus myös valkosta hametta/mekkoa esim maxia!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei edes käynyt mielssä tollainen kuin vaalean sininen!! täytyy heti kokeilla miltä mahtaa näyttää! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)