maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kevät takkeja

Olen tässä hyvinkin ahkerasti nyt tutkinut kauppojen takki tarjontaa (kerrankin ajoissa kun ollaan!!) Edelleenkin haaveena olisi se lyhyt beige trenssi, mutta kun ei sellaista vaan myydä missään... Kaupat joista uskoin kyseisen takin löytyvän tuottivat pettymyksen pahemman kerran. Kuitenkin jotain käteen oon jäänyt nimittäin käsitys siitä mitä niissä kaupoissa nyt sitten tänä keväänä myydään!


Spring jackets


Kolme ihan selkeää takkimallia löytyy joka kaupan valikoimasta. Pitkät trenssit kaikissa mahdollisissa väreissä. Nahkaiset biker takit sekä keväiset parkatakit. Vähiten olen innostunut noista maihinnousu takeista. En pysty jotenkin kuvittelemaan itselleni tuollaista. Sillä näen itseni korkeintaan juoksemassa tuollaisessa tihku sateessa, tennarit jalassa autosta kohti kaupan ovea. Ei sen takia kannata kuitenkaan maksaa takista 50 euroa että se päällä käy kaupassa tai vie roskia. Mutta koskaan ei silti kannata sanoa ei ikinä ;)

Nahkatakkien suurena ystävänä biker takit on ihan jees. Niitä nahkiksia kuitenkin löytyy jo entuudestaan, joten sellaista en ole vailla. Sinäänsä jopa sääli koska niin paljon kaikkia kivoja yksilöitäkin olen nähnyt etteikö sellaista olisi vaan kiva saada :)

Sitten on vielä nuo pitkät trenssit. Nehän ovat ehdottomasti klassikkojen klassikkoja mutta ajatuksena hieman pelottava, "liian asiallinen". Kuitenkin se on tämän hetkisistä vaihtoehdoista eniten mieleeni. Muutamaa uskaltauduin jopa kokeilemaankin hyvin puettujen mallinukkejen ansiosta. Joten ehkä tuollaisen voisikin hankkia jos oikea osuu kohdalle. Ja siis ehdottomasti beigenä. 

                                   Onko joku muu takkien metsästäjä tehnyt vastaavia huomiota? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)