keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Keskiviikon teehetki

Montaakaan parempaa juttua en tiedä kun rauhalliset aamut ja teehetket. Ja nuo kaksi asiaa mahtuivatkin tähän keskiviikkoiseen vapaa päivään. Teehetki sanana herättää usein hilpeyttä etenkin miespuolisten ystävieni keskuudessa mutta sellainenhan se on. Juodaan teetä ja parannetaan maailmaa, ainakin omaa sellaista.

Jokunen aika sitten löysin lehdestä listauksen *paras kahvila TOP 20* Siihen oli listattu Tampereen parhaat kahvilat jonkin äänestyksen perusteella. Leikkasin listan talteen ja liimasin sen kalenterini sisäkanteen. Tästä innostuneena päätimme käydä suurimman osan kahviloista kokeilemassa. Yläaste- ja lukio aikoina meillä oli tapana kaveri porukalla käydä kahvilla joka tiistai samassa kahvilassa. Nytten kahvittelu on jäänyt vähemmälle ja ajateltiinkin herätellä sitä hieman henkiin. Osa paikoista on entuudestaan tuttuja osa tuntemattomampia. Nyt taidetaan mennä listan puoli välissä ja monta mielenkiintoista paikkaan on vielä kokematta! 


Tämän päiväinen teehetki vietettiin katulamppujen syttyessä Kahvila Runossa. Aijemmin en ollut kyseisessä paikassa käynyt vaikka siitä kuljin kaksi vuotta lähes päivittäin ohi. Positiivisesti yllätyin kuinka hyvää palvelua tuolta sai. Mutta niinhän se taitaa mennä että mitä "pienempi" paikka sitä parempaa palvelua. Eikä siis mitään sellaista tuputtamista vaan oikeasti omakohtaisista kokemuksista pohjautuvaa suosittelua! 

Kyllä se vaan on niin mukavaa välillä purkaa vähän sydäntään jollekulle myös niistä vaikeista asioista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)