keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Oranssia, kiitos!

Huomenta!  Tälla kertaa paljastan oman kevääni kostetiikan ykkösjutun ;) 


Moneen otteeseen tässä olen jo meikkipussiani kaivellessa miettinyt laittaako vaiko ei. Nimittäin oranssia huulipunaa. Löysin kyseisen "ilmiön" vuosi sitten keväällä. Ja kyllä se on tullut jäädäkseen. Sen tummanpunaisen talvipunan jälkeen tällainen näyttää niiin raikkaalta tälleen kevään taitteessa. Vielä kun näin talven jälkeen ihoni on hyvinkin vaalea sopii oranssi sen pariksi vallan mainiosti! Näin laiskana meikkaajana paljon muuta sitä ei sitten tarvitsekkaan hyvin laitetun pohjan lisäksi kun muutama sipaisu punaa huuliin ja keväisempi ilme on varmasti taattu. Itse olen käyttänyt jo pidemmän aikaa useampaa Colorsensational sarjan punaa Maybelliniltä ja tämä mattaoranssi taitaa olla ykkös suosikkini. 

Ja jos sitä tarkkaan ympärilleen katselee en taida olla aivan yksin tämän asian kanssa. Sillä itsestäni tuntuu ainakin että yhä useammalla kosmettiikkasarjalla on valikoimassaan tätä kyseistä väriä. Ja täydellinen combohan on sekä kynnet että huulet samaa sävyä eikös vain ;)

Tänään aamulla heräsin melkoisen mukavaa viestiin, jonka lisäksi täällä lämpömittari lähentelee jo melkein kymmentä astetta! Joten tästä sen enempää! Nyt ei muuta kuin oranssia punaa huuliin Ray Banit nenälle ja kaupunkiin auringosta nauttimaan! 

Toivotan kaikille kävijöille aurinkoista keskiviikkoa !! :) Tästä tulee vielä hyvä päivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)