sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kevät tuli kynsiin

Vielä saatte huomiseen odottaa kuvia harmaan kassin sisällöstä, sillä viikonloppu on mennyt taas yhdessä hujauksessa ja kotiin olen laahustanut sekä eilen että tänään vasta pimeän tullen. Mieluummin odotan siis huomiseen ja päivän valossa kuvailen tätä kaunonaista, että pääsee tämä oikeuksiinsa! 

Joten tänään vielä muihin aiheisiin. Nimittäin kevääseen, joka on nyt tullut jäädäkseen ainakin kynsiini. Maaliskuuhan on ensimmäinen virallinen kevät kuukausi ja fiilikset ovat sen mukaiset. Se olisi kynsilakka laatikon inventaarion paikka. Kaikki kynsilakat pöydälle ja niitä tutkailemaan! Heti kyllä huomasi mitkä ovat olleet kovassa käytössä, sillä pinta lähenteli jo uhkaavasti puoliväliä. Nämä ovatkin ehdottomat suosikkini!

Harmi kuin näitä Kikon lakkoja ei saa tietääkseni mistään Suomesta (jos saa kertokaa heti!) koska nää on vaan ihan parhaita! Aina ulkomailta haalin näitä mukaani ja tuliaisiksi pyydän jos tiedän jonkun tuolla eteläisessä Euroopassa liikkuvan.


Nytpä siis tällä hetkellä kynsiä koristaa nude lakkaus, joka on vaan aivan klassisen ihana! Helppo ja sopii takuu varmasti kaiken kanssa. On meinaan myös keväinen! Vaikkei ihan heti uskoisikaan. Hieman jo tuo pinkki kutkuttelee, mutta taidan odottaa vielä muutaman viikon ennen kuin vaihdan täysipäiväisesti pinkkikyntiseksi seuraavaksi pariksi kuukaudeksi ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)