tiistai 25. maaliskuuta 2014

New Mulberry Scarf

Noniin! Olihan nämä kuvat jo eilen valmiina odottamassa täällä, mutta päätinkin lähteä katsomaan American Hustlea! (vaikea valintojen maailma) Sain nyt varmaan syviä traumoja, sillä päiväunieni Batman mies Christian Bale oli kaikkea muuta kuin sitä mihin olin tottunut! Jos joku ei ole nähnyt vielä kysyistä leffaa kannattaa ainakin traileri katsoa vain siitäkin syystä että tajuaa mitä tarkoitan!

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin keväistä toivelistaani, jossa kerroin kuinka olis keväälle huivi hakusessa ja olin muutamaan otteeseen netissä monenmoisia yksilöitä katsellutkin! Värihän oli päätetty jo aikapäiviä sitten sillä ruskea tai beige se tulisi nyt olemaan! Yhtään kyseisen väristä huivia en entuudestaan nimittäin omista! 


Edellis viikonloppuna Helsingissä ollessani marssimme sitten Fabiankadun liikkeeseen ostoaikeissa!
Pitkään pohdittuani kahden vaihtoehdon väliltä, myyjänkin suosittelemana päädyn tähän vaaleanruskeaan Tamaraan. Tykkään aivan valtavasti tämän kevyestä olemuksesta sekä väri osui aivan nappiin! Sillä se sopii kasvojeni vaaleahkoa sävyä vasten. Huivi onkin kaksi puoleinen, joten sain ikäänkuin kaksi huivia yhden sijasta!! Nyt voinkin iloisesti ruksia yli tuolta listalta jo yhden jos toisenkin kohdan ;)

Loppuun vielä kurkistus miltä tämä sitten kaulassa mahtaa näyttää... Eilen  huivi olikin ensi kertaa tositoimissa! Sai jopa odottamattoman kehun tuntemattomattomalta ohikulkijalta, hihi


2 kommenttia:

 1. On tuo Tamara vaan Iha-na!
  -Terv. yksi kateellinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on<3 Ei muuta kuin omaa vain ostamaan!! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)