keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Trench coat on

Niin siinä vaan kävikin että menin "luovuttamaan" liian ajoissa tämän takki asian kanssa. Ja takkihan löytyi, tosin aivan sattumalta Gina Trikosta vielä alle 30 euron hintalapulla varustettuna! Voi että mikä tuuri, sillä tämä on niin lähellä kun vaan voikaan olla juuri sellaista mitä olin etsinytkin! Takki pääsi tosi toimiin sekä kuviin asti maanantaiselle kaupunkikierrokselle! 

Takin kaveriksi pääsi uusi huivi niin ikää ensimmäistä kertaa kunnolla käytössä ja voi että minkälaisen combon nämä loivatkaan! En osannut edes kuvitella kuinka kivalta nämä näyttivätkään. Tajusin vasta kun näitä kuvia koneelta katselin, että nyt on kyllä sellainen yhdistelmä mikä omaa silmää miellyttää!!
Entäs kenenkään muun?Trench coat/ Gina Tricot
scarf/ Mulberry
bag/ Michael Kors
shirt/ H&M 
sunglass/ Ray Ban
jeans/ Vero Moda 
boots/ Seppälä


Vielä en uskaltautunut lähtemään sekä tennareissa että trenssissä, joten saappaat oli paras ja varmin vaihtoehto. Ja onneksi näin, sillä siinä kohtaa kun kotiin päin tultiin olin kyllä aivan umpi jääässä. Ja kuten kuvista huomata saattoi en kauaa mieltäni malttanut.  Olihan sitä pakko saada vähän pinkkiä kynsiin ja myös huuliin! ;)


2 kommenttia:

  1. On kyllä nätti asu ja ihana laukku!:) Itselläni on tuo sama malli, mutta sillä mk-kuosilla. Nyt kovasti pohdin pitäisikö hankkia myös tämä ruskea!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!!! Mietin kanssa sillon kun omaani hankin tota mk-logokuosilla valkoisena mutta päädyn kuitenkin ruskeeseen kun se oli enemmän näköiseni :) Mutta jos yhtään tuntuu siltä niin kyllä lämpimästi suosittelen ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)