lauantai 5. huhtikuuta 2014

Eilen, tänään, huomenna

Vielä kerkesin tänään pikaisesti tulla vähän kuulumisia kertoilemaan, sillä tosiaan huomenna aamulla noin seitsemän aikaan auton nokka suunnataan kohti Pohjoista. Niin siistiä! Vaikkakin melkein kymmenen tunnin ajomatka ajatuksena kuulostaa aivan kamalan puuduttavalta. Mutta minut tuntien oon jo Jyväskylän kohdalla että hei kaverit pysähdytäänkö jo! 

 En aio ottaa konetta lainkaan mukaan, koska tavaraa on muutenkin jo aivan liikaa mukana. Olen kuitenkin tehnyt parikin postausta luonnoksiin lähes valmiiksi, että jos ne saisin lisäiltyä matkan aikana olisin melkoisen tyytyväinen itseeni ;) Kuitenkin jos siellä ruudun toisella puolella on vielä joku halukas realiajassa reissua seuraamaan, niin instagrammissahan se onnistuu (myös tietokoneelta näkee kuvat jos ei älypuhelinta omista) sieltä löytyy sellaisella nimimerkillä kuvia kuin @kepponnen. Yritin kovasti jopa sitä tuonne sivupalkkiin saada muttei selvästikään mua nää jutut vaan tottele... 

Loppuun vielä muutama kuva tosiaan eiliseltä. Kun olin hyvän ystäväni kanssa viettämässä aurinkoista perjantai alku iltaa Inez nimisessä tapas baarissa. On kyllä yks ihan mahtava paikka, jossa tulee ihan liian harvoin käytyä. Tätäkin tapaamista kyseiseiseen paikkaan oli mietitty jo moneen otteeseen, mutta eilen vasta saatiin aikataulut sopimaan yhteen. 


Ihanaa viikkoa teille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)