lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lauantai-illan kuulumisia

Täällä yksi väsynyt matkalainen ilmoittautuu hengissä olevaksi. Sanonpa vaan että on ollut aikamoinen viikko! Eilen avasin tosiaan ensi kertaa koneen sitten maanantain pika viltaisun. Nyt kuitenkin ainakin yhden hyvin nukutun yön jälkeen voin sanoa olevani iskussa jälleen. Tuntui hetken jo että siitä Tallinnan reissustakin on jo joku iäisyys, vaikka ihan pari päivää vaan. Reissu oli kyllä erittäin onnistunut irtiotto ja nautin oikein kovasti! 

Huomenna onkin taas sen verran omaa aikaa että käyn läpi kaikki ne pari sataa kuvaa mitä tältäkin reissulta tuli otettua. Tässä nyt vain nämä pari ihan vaan pohjustukseksi vaikka sille, että keli oli mitä upein. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja noitakin vähemmissä vaatteissa olisin tarjennut aivan varmasti. Kuitenkin pienen "vaate mokan" takia bleiseri pysyi visusti päällä. Jäi nimittäin olkaimettomat liivit sitten kotiin eikä ollut muuten yhden yhtäkään sellaista paitaa mukana jonka kanssa sellaisia ei olisi tarvittu. Kuinka näin voi käydä... No eipä se menoa silti haitannut ;) Sain jopa keltaisia tulppaaneja aivan odottamattomalta taholta, hihi! Hyvä maku kimpun ostajalla.


 Nyt kuitenkin vaikka kello on vasta sen ykstoista painan pääni tyynyyn ja käperryn puhtaisiin lakanoihin kauneusunille. Tällaista tulee tuskin tapahtumaan muutamaan toviin näin lauantaisin, joten nyt kaikki ilo irti. Ja etenkin siitä ettei tarvitse aamulla herätä koiran kanssa pihalle kukonlaulun aikaan, sillä karvakorva kaverini lähti mökkeilemään koko viikonlopuksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)