sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tämän hetken kenkähaave -sandaletit

Ihan kaikesta päätellen kesä tulee kovaa vauhtia! Äsken ilta lenkillä huomasin että hiirenkorvat ovat jo puhjenneet puihin ja muutenkin on niin nättiä ulkona ettei sisällä viihtyisi yhtään. Kesä on kenkiä ajatellen vuoden parasta aikaa! Kesäkengät on kyllä parhaiten edustettu joukkioni. ja nyt jo on tuntunut huomattavasti enemmän itseltäni kun jalassa on jo komeillut niin baltsua avokasta kuin kiilakorkoakin. 

Etenkin kesän tulevia juhlallisuuksia ajatellen olen kuitenkin mielestäni vailla yhtä tiettyä paria. Nimittäin 
siroja sandaletteja. Nehän voisi yhdistää melkein mihin vaan! Oli kyseessä shortsit, boyfriend jeansit, hame, mekko, maxi tai ihan mikä muu tahansa tuollaisilla kaunonaisilla saisi silmänräpäyksessä asun muutettua juhlaan kuin juhlaan sopivaksi. 
Zarassa kyseisiä kenkiä sovittelin useankin tovin enkä ole ees ihan varma mikä piheys mulle oikein iski kun en kenkien kanssa kotiin lähtenytkään :( No onneksi näitä näkyy olevan ihan joka puolella tällä hetkellä myynnissä mitä herkullisimmissa väreissä, joten tuskin jään näppejäni nuolemaan tämän asian suhteen! Ensi viikonloppuna olisi luvassa kevään ensimmäiset virallisemmat juhlallisuudet joihin kenkiä kaipailisin. Eikä aikaakaan ennen kun koittaa valmistujaisten aika. Ehkä vielä seuraaviin juhliin tällaisia ei kenkiä ole mutta viimeistään sitten valmistujaisiin, toivon näin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)