torstai 3. huhtikuuta 2014

Torstai aamuna

Sain itseni ylös kerrankin ajoissa. Sillä vapaa päivästä on saatava nyt kaikki irti. Näin aamulla otin pienen hetken itselleni nauttien aamupuuroni aivan rauhassa rästi lukemisia selaillen. Räpsyttimetkin kävin jo huollattamassa ja hymyssä suin talluistin takasin kotiin auringon paisteessa. Nyt olisi vuorossa lisää siivoamista ja pakkaamista sekä muutamien tärkeiden asioiden hoitoa ennen lähtöä. Ensi viikolla olisi luvassa nimittäin talviloma part 2, jonka aion viettää Rukalla toivottavasti myös auringosta nauttien. Sää ennuste ainakin lupailee melkoisen hyvää keliä! Enkä ole ihan hetkeen Lapissa käynytkään, joten innolla odotan tulevaa viikkoa!

Joku eräskin hauveli on nyt kovin huomion kipeällä tuulella. Aistii varmaan että olen johkin lähdössä ilman häntä. Täytyyhän nyt tätä söpöliiniä paijailla tässä hetki ennen kuin jatkan pakkaamista! En tosin tiedä mihin tungen kaikki tavarani... Vaikka tuntuu ettei mitään ole mukana kassi on jo tupaten täynnä, huoh. Taitaa tulla lautakassiin muutakin kuin lauta...

Joka tapauksessa kaikille aivan ihanaa torstai aamu ja aurinkoista päivää! :) Eiköhän tässä vielä muutaman jutun kerkiän päivittää ennen kun se lähtö koittaa!

2 kommenttia:

  1. Rukan loma kuullostaa oikein ihanalta!:) Itsekin olin siellä helmikuun puolella ja nyt varsinkin varmasti ihanaa, kun kevät aurinko lämmittää!:) Sulla on muutenkin niin kiva blogi, että lisäilin omaan lukuluettelooni!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tää on kyllä ihan paras ajankohta tonne lähtee, kun pakkasta on enää aika vähän ja jos aurinkokin paistas kokoajan olis niin huippuu!! Toivon että rinteestä tuliaisiksi tarttuisi muutama pisamakin nenänvartta koristamaan ;) Voi eikäh vähän ihanaa!!! :') kiitos ihan hirveesti oon todella otettu! Jos on jotain toiveita niin niitäkin saa esittää, olis tosi kivaa sellasiakin toteutella! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)