keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Äitienpäivän asua

Sunnuntaina vietettiin äitienpäivää ja tällaisessa asussa sitä oltiin liikenteessä äitejä onnittelemassa. Onnistuttiin pikaisesti kuvatkin nappaamaan juuri ennen sateen alkamista. Päälleni pääsi kovassa käytössä ollut vaalea pitkä trenssi. (jonka pojat lauantaina ristivät itsensäpaljastelija takiksi) Vaikkei villakangastakki olisi ollut yhtään liioiteltu vaihtoehto. Kaulan lämmittämiseksi oli pakko turvautua jo kerran pois laitettuun talven ykkös huiviini. Vaikka olin vaihtanut jo lähes kokonaan baltsuihin, sujautin kuitenkin varpaiden kuivana pitämiseksi jalkaan Englannin tuliaisiksi ostamani nilkkurit.



Tietenkin todella omaperäisesti pistin edellisen illan lässähtäneet kiharat vaan ylös ponnarille. Mulla onkin itseasiassa ollut hetken jo testissä eräskin apukeino tähän ponnari asiaan ja siitä on luvassa juttua aivan näinä päivinä!



Long Trench Coat/H&M

Scarf/BIK BOK

Bag/Michael Kors
Pants/H&M

Ankle Boots/Primark



Tulee ihan kylmä kun katselee näitä kuvia. Mutta sellaista oli viime viikolla, kylmää ja sateista. Vettä tihutti vaakatasossa päin kasvoja ja kumpparitkin piti pitkästä aikaa kaivaa kaapin perältä esille. En ollut yhtään osannut varautua moiseen! Sateenvarjo oli aina väärässä paikassa. Enään ei ole moisesta tietoakaan ja jos sääennusteeseen on uskomista niin viikonloppuna voisi kaivaa jo shortsit esiin! Tai no ainakin maksit, joita olen kyllä niin kaivannut ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)