perjantai 16. toukokuuta 2014

Kosmetiikka ostoksia

Sehän on aivan fakta että laivalla käydessä mukaan tarttuu taatusti jotain. Aikanaan se oli kasapäin karkkia ja purkkaa nykyään yleensä se on kosmetiikkaa Taxfree hinnoista lumoutuneena. Näin myös tälläkin kertaa! Mukaan tarttui se tarpeellisin/välttämättömin sekä yksi *heräteostos*

Kesää kohti kun mennään sitä tulee vaan enemmän ja enemmän laitettua huuliin niin kiiltoa kuin huulipunaakin. Olen vähän sellainen etten yleensä kanna meikkejä mukanani vaan laukusta löytyy tasan puuterilappuja sekä kolmesta viiteen punaa/kiiltoa ja huulirasva joilla pärjään. Nyt ahkeran käytön seurauksena oli muutama kassissa pyörinyt huulikiilto valmiina roskikseen. Ajattelin että no jossain kohtaa ostan jonkun uuden tilalle. Jotenkin kuitenkin sitten kun siinä laivalla sitä aikaa oli niin testailin huvikseni muutamia sävyjä Diorin Addict Gloss sarjan aivan ihanista kiilloista. Ja niin kuin tuossa aiemmin jo totesin halvoista hinnoista lumoutuneena en voinutkaan lähteä mitään ostamatta, vaikka jonkun uuden kiillon olisin saanut ihan täältä Tampereeltakin ostettua.Tuumailun tuloksena valitsin sävyn 686 Funcy Purple, joka on hyvinkin raikas, astetta tummempi hileinen pinkki. Sopii mielestäni hyvin niin arkeen kuin juhlaankin.

Ehdoton suosikki tuoksuni jo monen vuoden takaa on Versacen Bright Crystal. Pullo oli jo pidemmän aikaa vedellyt viimeisiään ja olin joutunut käyttää harkiten kyseistä tuoksua. Tämä ei ole mikään kaikista halvin tuoksu, joten vähän kyttäilin mahdollisia tarjouksia ja alennuksia. Tallinnan reissu oli kuin vastaus rukouksiini ja silmissä siinsi melkoinen alennus kyseisestä pullosta. Olin jo napannut matkaani normaalin 50millisen pullon kunnes matkalla kassalle törmäsin tällaiseen tupla pakkaukseen, jossa oli kaksi 30ml pulloa ja vielä muutaman euron edullisemmin. Kyllä kannatti odotella laivalle pääsyä, sillä tein melkoisen säästön ja nyt on tuoksua pidemmäksikin aikaa!


50ml vs. 30ml
Sain myös hyvien perustelujen saattelemana matkaseurani ostamaan hänen pitkään himoitsemansa DKNY:n Be Delicious tuoksun, joka kuuluu myös omaan hajuvesi valikoimaani. Tähän asti sitä on täällä käydessä aina vaivihkaa käyty tuoksuttelemassa ;) 

2 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa postsuksiin enemmän kuvia etenki reissuilta ku rukalta ei ollu ku 1 kuva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin laittaa ilman muuta!! :) Niiden Ruka kuvien kanssa kävi hieman köpelösti... Suuri osa niistä tuhoutui ja harmitti kyllä niin vietävästi :( en sitten viitsinyt sitä ruveta täällä sen enempää puimaan asiaa koska haluan pitää tän mahdollisimman positiivisena :) Mutta kiitos kovasti palautteesta ja pidän tämän nyt mielessä tulevaa ajatellen ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)