torstai 8. toukokuuta 2014

Sailor Chic- Raitarakkautta

Sailor Chic


Kevät toi mukanaan joka vuotisen raitarakkauden. Olen kaivanut esille niin raitapaidat kuin punaiset housutkin niiden kaveriksi. Vaikka jotenkin miellän kovasti tuon punaisen värin enemmänkin syksyyn ja pikkujoulukauteen, niin kyllä tuo kirkas punainen vaan kuuluu laivastonsinisen pariksi. Punaisten housujen kanssa sopisi jalkaan niin rennot espadrillot kuin valkoiset tennaritkin, tietenkään baltsuja unohtamatta. Yläosaksi valitsisin sini-valkoraidallista tai ihan vaan valkoista teepparia. Tästä kuvasta nyt jäi yksi oleennainen juttu! Siis valkoiset shortsit! Sellaiset olis ihan kesän must have juttu! Ai että silmissä jo siintää ruskettuneet koivet joita vasten valkoiset shortit ja raitapaitaa<3 

Asusteet pidän kuitenkin usein ihan simppeleinä varsinkin värejä käyttäessäni. Vähän sitä pientä lisäsärmää kaivatessa tällaiseen merihenkiseen tyylin otan käyttöön ruskeat asusteet ja yksityiskohdat. Tosin joululahjaksi saatu lompakko olis enemmän kuin nenä päähän sopiva tällaiseen tyyliin asusteeksi. Jos siis ei tarvitse koko omaisuutta kantaa mukanaan, niinkun mulla on vähän tapana, turhaankin.

 Kello on mulla aina ranteessa, joten sen pariksi voisi riittää ehkä vain yksi tyyliin sopivan korun pariksi. Tän kuvan katseleminen sai mut vielä enemmän kuolaamaan Daniel Wellingtonin kelloa, johon saisi vaikka minkä moista ranneketta vaihdettua. (esim seilori raitaa) Kääk!! No ehkä jonain päivänä vielä ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)