tiistai 6. toukokuuta 2014

Engagement party Outfit

Päätinpä nyt kuitenkin tulla tänne vilauttamaan mitä päälläni oli lauantaisella familydinnerillä. Hieman kiireellä on kuvat napattu ja siltä vähän näyttävätkin muttei mahda nyt mitään! Päälle valitsin Tallinnan reissulta Zarasta ostamani valkoisen läpikuultavan puseron. Hauskana yksityiskohtana tässä on sekä kaula-aukkoa että hiansuita reunustavat beiget nahkakaitaleet. Paidan pariksi tietty mustat housut. Kainalossa kulki Ted Bakerin kirjekuori laukku, joka on kyllä hyvin usein valintani vähänkään juhlallisimpiin tilaisuuksiin. 

Jalkaan vielä syksyllä niin ikään Zarasta ostetut teräväkärkiset avokkaat, jotka ovat kyllä lunastaneet paikkansa ehdottomasti luottokorkoinani! Ne ovat todella sirot eivätkä tippaakaan liian korkeat. Nämä korot jalassa jaksaa kyllä koko illan. Muutenkin Zarassa on mielestäni hyviä ja ihania kenkiä, vaikka monen olen niitä kuullut haukkuvan. Mulla ainakin on melkoisen monta paria kyseisestä kaupasta ja hurjasti olen kaikista tykännyt. Zara on kyllä muutenkin sellainen kauppa että sieltä löytyy aina näin niin sanottuja muodin "in" kenkiä ja vaatteita eli sellaisia mille itse en ehkä ole vielä niin syttynyt. Sitten taas aina löytyy niitä ajattomia klassikoita, joita matkaani yleensä lähtee. 

Nyt ei ollut tän ihmeempää juttua :) Huomenna on kuitenkin ohjelmassa jotain todella jännittävää, sillä lähden ystäväni houkuttelemana ensi kertaa kokeilemaan seinäkiipeilyä. Ihan mielettömän siistiä!! 


Shirt/Zara (New one)
Bleiser/H&M
Acessories/MK watch, Cubus
Bag/Ted Baker
Pants&H&M
Shoes/Zara


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi kiitos!! Ei ehkä tässä nyt pääse ihan oikeuksiinsa, mutta kiva jos silti näytti niin nätiltä mitä onkaan ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)