sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Outfit with maxidress&bun

Taas yksi ihana kesäinen viikonloppu takana! Oikeastaan koko viikonloppu on mennyt vain juhlien merkeissä mutta haittaakos tuo kun kerta lomalla ollaan! Perjantaina vietettiin sisareni syntymäpäiviä. Ensin oltiin rannalla piknikillä, josta siirryttiin sitten sisälle sateelta suojaan, jonka jälkeen sateen lakattua kerättiin taas kamat kasaan ja suunnattiin läheiseen puistoon nauttimaan illasta. Koolla oli kaikki parhaat tyttöset sekä joukkoomme liittyi myös mulle uusi tuttavuus ihastuttava Anna joka töidensä jälkeen paikalle vielä saatiin. 

Lauantaina oli tiedossa taas jo seuraavat kekkerit nimittäin valmistujais/tuparit. Illan isäntä ja emäntä olivat vastikään ostaneet aivan tuliterän rivitalokaksion Ylöjärven puolelta ja voin kertoa että ei ole varmaan koskaan ollut tällaista asunto kateutta kuin tällä hetkellä. Ihan mieletön paikka ja se kämppä aah korkea katto kaikki pinnat vaan kiilsi ja koko sisustus sohvia ja pöytiä myöten laitettu uusiksi. Ehkä vielä jonain päivänä mullakin on just tuollainen aikuisten koti :) Huippu tarjoilujen lisäksi illan kruunasi paikalle kutsuttu esiintyjä kaksikko, jotka soittivat akustisesti kitaraa ja lauloivat. Olin ihan myyty! Kiitos vielä kaikille juhlioille ja ihanille ystäville, ootte ihan parhaita<3

Kaikesta tuosta juhlimisesta huolimatta tänään oli muutama pakollinen homma hoidettavana. Eli ei auttanut jäädä sänkyyn makaamaan. Asu valintaani en miettinyt edes kahdesti, sillä tämä kyseinen yhdistelmä on ollut päälleni jo useampana päivänä! BikBokista muutama viikko takaperin ostamani maksihame on kyllä tän hetken lemppareitani. Kerrankin oikeasti tarpeeksi pitkä myös mulle! Musta ton kanssa sopii kyl ihanasti varsinkin nude ja tollaset pastellisävyt.

Oon oikeasti melko huono laittaan itselleni mitään kampauksia ja myös tosi laiska sen asian suhteen, sillä usein mulla menee jo muutaman yrityksen jälkeen hermot. Niinpä hiukset on normaalisti auki kiharalla tai korkealla ponnarilla. Tänään oli kyllä sen maailmanluokan bad hair day että oli aivan pakko kehitellä joku pelastus. Niinpä väänsin itselleni yllättävänkin onnistuneen sotkunutturan, jonne sujautin pari H&M:ltä ostamaani kukkapinniä. Haluaisin kyllä ihan hirveästi osata kaikkia kampauksia tehdä. Pitäis vaan löytää jostain jotain hyviä ohjeita. Jos sitä vaikka ihan muutaman perus helpon opettelisi näin aluksi.

 Maksia, kukkia, spagettiolkain toppia ja kiilakorkoa niistä on kesä tehty. 
                                                             maxidress/BikBok (new one)
                                                                    top/BikBok
                                                                     bag/Guess
                                                              watch/Michael Kors

                                                      Korut ja kengät ulkomailta ostettu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)