torstai 5. kesäkuuta 2014

Barcelona Love

Heipparallaa en tiedä huomasiko kukaan poissaoloani, mutta meikäläinen on nyt kotiutunut Espanjan auringon alta tarkemmin ottaen Barcelonasta ;) Tuossa aiemmin saatoin jo hieman valitella rahan ja ajan puutetta, mutta niin kuin sanonta kuuluu; asioissa on tapana järjestyä niin myös tälläkin kertaa! Tuota sanontaa pidän muutenkin erittäin hyvänä elämänviisautena!

Mutta siis tosiaan matkan varasin ihan muutamaa päivää ennen, kunnon äkkilähtönä. Mielestäni hyvinkin edulliseen hintaan ja matkaseuraksi kaappasin sisareni, jota ei kahdesti tarvinnut houkutella! Muutenkin meillä on hyvin samanlainen käsitys lomallaolosta etenkin syömisajoista ja kuinkas kauan siellä rannalla maataan. 

Joku ihanainen tuolla aiemmin toivoikin erityisesti paljon matka kuvia, joten niitä on nyt sitten luvassa! Neljän päivän miniloma Barcelonassa kuvina olkaapa hyvät ;) 


olympia renkaat

Parc de la Ciutadella
Paella


Kuumaa hiekkaa, merta, sinistä taivasta, hyvää ruokaa, kauniita pikku katuja sekä 17 hehtaaria puistoa niistä oli Barcelona tehty. Tuo uskomattoman hyvin siistinä pidetty kaupunki vei sydämeni mennessään ja pomppasi ehdottomasti suosikki paikkojen kärkeen! Nyt tiedän minne kyllä palaan heti tilaisuuden tullen. Eli mahdollisimman pian kiitos! :) 

Muutama lomakuva myös instagramin puolella käykääpäs kurkkaamssa! ;) @kepponnen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)