perjantai 30. toukokuuta 2014

Torstaisen sadepäivän ilot

Torstai iltana uhmasin sen verran sadetta että käveltiin Lucan kanssa vanhempieni luokse syömään. Matka ei onneksi ole pitkä eikä koiraakaan pieni vesisade tuntunut haittaavan, päivänvastoin. 



Lisää sadetta uhmasin ikuistamalla muutaman kuvan verran vielä ihanasti kukkivaa omenapuuta. Tuntuu että joka vuosi missaan kyseisen kukinnan koska se ei paljon viikkoa kauempaa kestä, mutta nyt vielä toinen puista oli aivan täydessä kukassa. Toivottavasti tänä vuonna tulis paljon omppuja :) 


Pitkästä aikaa oltiin kaikki koolla ja tarjoilut olikin sen mukaiset! Oli jos jonkinmoista grillattavaa. Oli patonkia salaattia ja uusia perunoita. No perunat eivät olleet vielä suomalaisia, mutta kyllä nämä ruotsiversiotkin ihan hyvältä maistui ;) Ja jälkkäriksi mansikoita ai että! Vielä en ole joka kauppareissulla itse raaskinut niitä ostaa, sillä Espanjalaistenkin mansikoiden hinta on edelleen mielestäni aikas pilvissä. Äiti kuitenkin oli minua muistanut ja kyllä toi koko kippo lähinnä mun toimesta tyhjeni, hihi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)