keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Valmiina Valmistujaisiin!

Viikonloppuna se koittaa taas! Suvivirsi raikaa, kesä laitumet kutsuvat ja sen semmoista. Itsellänikin on tiedossa kahdet valmistujaisjuhlat, kun ihanat ystäväni valmistuvat ammattiin. Toinen valmistuu lukio+ammattitutkinto meistä tälleen viimeisenä kun taas toinen on huomaamatta hurauttanut ammattikorkeakoulun läpi. Juhlat ovat onneksi eri päivinä, joten kerkeän molemmista nauttia! Muistan meinaan parina viime vuotena kun sitä on juostu vaan juhlista toiseen onnittelemassa. Ehkä kakkua olen saattanut palan syödä ja matka sen kun jatkuu seuraaviin juhliin. Eipä paljon kerinnyt kuulumisia vaihtamaan niin juhlakalun kuin muiden vieraidenkaan kanssa.


Mekko odottaa jo valmiina henkarissaan päälle pääsyä. Keli on toivottavasti mitä mahtavin, sillä olen hieman tätä kyseistä asua säästellyt näitä alkukesän juhlallisuuksia varten. Tässä pieni sneak peek asuun. Veden vihreää, statement korvista ja nude korkkaria. Eli vimpan päälle mietitty ja valmiina ollaan! ;)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen yhdistelmä! Toivottavasti aurinko näyttäytyy ja sadepilvet väistyy!:) Lisäilin sinun blogin blogilistalleni niin on helpompi seurata blogisi menoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No parempi olis auringon näyttäytyä sillä muuten täytyy turvautua kakkos vaihtoehtoon joka ei oo lainkaan niin kiva! :/ en ehkä tarkene vaan noin.. Voi eikäh ihana sinä :')

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)