tiistai 27. toukokuuta 2014

Niin sunnuntai asu

Heipparallaa täältä vaan pukkais ihka ensimmäistä kesä asua, vaikka ulkona on tällä hetkellä sen max 8 astetta. Asu onkin sunnuntailta kun lopulta pääsin hieman liian pitkäksi venyneen illan jälkeen ylös sängystä. Lähdettiin ihan kävellen kauppaan ostamaan eväitä koti kisastudiota varten. Suurena jääkiekon ystävänä edelleen olen harmissani sunnuntaisesta tappiosta ja etenkin siitä että viime kerralla kun Suomi voitti nuo kyseiset mittelöt olin lapsenvahtina, joten kultajuhlat jäivät multa kokonaan välistä ja koen jääneeni jostakin hienosta paitsi.                                                                 College shirt/H&M
                                                                Shorts/Gina Tricot
                                                             Wallet/ MK Michael Kors
                                                                 Shoes/Converse 
                                                                Necklace/Cubus
                                                             Watch/MK Michael Kors

Mutta nyt tosiaan itse asuun, joka oli hyvinkin sunnuntaisen rento. Päälle valikoitui keväällä ostettu collegepaita. En ole sen suuremmin ollut collegeiden ystävä ja miellän ne hyvinkin pitkälti lenkki vaatetuksena, mutta tämä oli jotenkin musta niin kiva päällä etten voinut vastustaa! Vastapainoksi collegelle valkkasin hempeää pitsiä farkkushortsien muodossa. Kengiksi pitkästä aikaa conssit. Olen nyt niin kulkenut vaan batsuissa (tänäänkin tuolla tihkusateessa kumppareista tietoakaan) ettei tennarit ole käyneet edes mielessä. Kuitenkin tällaiseen asuun ne mielestäni kuuluivat, joten jalat saivat yhden välipäivän balleriinoista. 


                                                           
Asu oli itsessään melko väritön, joten huulet punasin kevään suosikillani oranssilla, sillä sitä väriä sattui jo kynsissäkin olemaan valmiiksi. Laukun virkaa hoisi tällä kertaa Korssin valkoinen lompakkoni joka onkin varmaan jo tullut tutuksi osalle. Harvoin myöskään miksaan yhteen kultaisia ja hopeita yksityskohtia, koska siitä tulee mielestäni vähän sellainen sekametelisoppa, mutta lompakko tuntui niin luonnolliselta valinnalta vain huolettomasti mukana kannettavaksi ettei tuo oikeastaan edes häirinnyt itseäni sen enempää. 

Nyt tämä kalkkilaivan kapteeni kaartaa suihkun kautta levittämään itseensä kerroksen kevyesti päivettävää kosteusvoidetta. Kuvittelin olevani jo hieman ruskettunut, sillä rajaakin on havaittavissa mutta näitä kuvia katsellessa kuvitelmat kyllä katosivat hetkessä, hah! Edes nenän vartta koristavat pisamat eivät erotu kuvista, joten vielä sopii sitä aurinkoa palvoa jahka se taas pilvenraosta päättää paistaa ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahdutit päivääni suuresti :)